2777
2789
عنوان

بینی طبیعی یا نیمه فانتزی؟؟

10477 بازدید | 77 پست

هفته دیگه عملمه هنوز دقیق تصمیم نگرفتم به دکتر گفتم طبیعی ولی قراره نیم ساعت قبل عمل ببینمش تصمیم نهاییمو بگم میگم بگم نیمه فانتزی خ سربالا میکنه بهم نمیاد حالا بیا 

میگن طبیعی هم نگو چون عملا بجز رفع نواقص برات کاری نمیکنه و بینیت بزرگ میمونه ای خداا

میترسم بد دربیاد 

از بعد عمل بیشتر میترسم باید رو به پشت بخوابم چن روزه امتحان میکنم نمیتونم😢

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من فانتزی عمل کردم اما بازم به فرم صورتت بستگی داره اما اگر دنبال دکتر خیلی خوب هستی برو نمونه کارای دکتر علی شکرریز رو ببین حتما

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی عمل نکنی اصلا

پشیمون میشی

داری هزینه میکنی حداقل تغییر کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😐 نمیخوام شبیه خوک شم از نیمه فانتزی بخاطر یکم سربالا بودنش میترسم چه برسه فانتزی

همه فانتزیام خوک نمیشنااا 😐😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

عزیزمم نیمه فانتزی،وقتی،که سنت بره بالا خیلی،تو ذوق میخوره طبیعی درهر حالتی زیباست وفانتزی،عوارض هم داره مطمعن باش الان فانتزی مانتزی،موده تا چندسال دیگه از،مد میفته شک نکن

فانتزی

البته دکترا دیگ حرف شنوی ندارن کار خدشونومیکنن 

تاکید کن از بغل بینیتو بگیره (اگ دوسداری)چون دیگه اینکارو نمیکنن

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97