2777
2789
عنوان

هرچی ک بلدید برا خوشگل شدن نی نی بگید لطفا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 73 پست
خوب اگر همسرتون چشم سبز بودن و شما قهوه ای احتمالش 37 درصد  در ضمن این حرفی بود که از زبون بقی ...

من هر دو پدر بزرگم چشم سبز بودن ازبین بچه هاشون نوها و نتیجه ها هیچکدوم سبز نشدن😆😆

من اتفاقا دوست داشتم سبز بشن نشدن

رنگ سبز مغلوبه رنگ قهوه‌ای غالب

برای خاندان ما که این بوده

حالا کچلی ،سفیدی مو ‌‌وهزاران درد ومرض رو ارث دادن یه چشم سبز رو ندادن🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی سر دختر دومی خیلی انار خوردم  (کاربرا گفتن چال میاره ولی برعکس چال نداره و سه تای دیگم ...

یا خدا دیگ قیدشو زدم پس همون شبیه خودمم باشه کافیه 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
نه ب قول یه خانمی میگفت شما بک هفته تغذیتو خوب کن ببین چقدر خوشگل میشی  یه هفتم تغذیه بد داشته ...

ژن والدینتونو میشه بگید،ینی والدینتونم مثل خودتونن،اگه ژنوتیپ هاتون خالص باشه،بچه به خودتون شبیه میشه

ژن والدینتونو میشه بگید،ینی والدینتونم مثل خودتونن،اگه ژنوتیپ هاتون خالص باشه،بچه به خودتون شبیه میش ...

اره همه پوست سفیدیم خانواده من همه پوست سفید با چشمان قهوه ای یا عسلی دارن پدرم ابی 

خانواده اون هم همه پوست سفید دارن و چشم ابی و سبز و خودش عسلی 

اما یکی از خاهراش سبزه تیره و موهای سیاه داره ک خوشگلم هست فقط ایشون

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
به احتمال زیادینی بالای ۵۰درصدبچتون بور و چشم رنگی میشه

😍

عزیزم همه اینها ب ژنتیک مرتبطه  حتما تو ژنشون اینجور بوده که ژن سفید سبزه یا هر دو رو داشتن&nb ...

دقیقا درسته

ما یه فامیلی داریم چشم زنه خرمایی شوهر قهوه‌ای سوخته رنگ چشم دخترشون سبز شده

سمت دختر که هیچکس چشماش این رنگی نیست سمت پسر هم فقط یه دختر عمش چشمای سبز داره معلومه  این ژن از نسل های خیلی قدیمشون بهشون رسیده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یکی از اشناهامون زیاد سر بچش خرما و ماهی خورده بچش سبزه تیره شده بخدا خودش عین برف سفیده

من سرپسراولیم بیش ازاندازه خرما وماهی خوردم عاشقشون بودم پسرم سفیدبرفیه الان روی دومیم بازم خرماخوردم زیاد ولی اونم بوره. بعد من رو اولی اصلا میوه نمیخوردم ولی روی دومی هرچی که میوه توایران بود من خوردم خربزه وگلابی هلو سیب قرمز باخوندن سوره یوسف چمیدونم انار کلا هرچی میوه بود من روزانه زیاد میخوردم ازشون الآن 3ماهشه پسردومیم از روی پسراولیم کپی شده باز ولی خوبن قیافه هاشونو دوسدارم فقط خواستم بگم تغذیه نقشی نداره فقط ژنتیک جفت پسرام شبیه خودمن

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
من سرپسراولیم بیش ازاندازه خرما وماهی خوردم عاشقشون بودم پسرم سفیدبرفیه الان روی دومیم بازم خرماخورد ...

چرا باور کنید تغذیه  و اب و هوا نقش داره الان اروپاییا چرا اینقد چشم رنگی و مو بور و سرخ و سفیدن چون اب و هوای سردی دارن افتاب ندارن همش سرما این کمبود ویتامین دی و نبود افتاب یکی از علتاشه (توی نت خوندم)و تغذیشون  سبزیجات و فست فود

کره ایا و چینیا چرا اینقد مو مشکی چشم مشکی و بدن بی مویی دارن 

چون ویتامین دی و غذاهای دریایی زیاد استفاده میکنن ماهی منبع ویتامین دی 

ایرانیا ک همه چی میخورن 😁همه نژادی دارن اینطور نیس بیشتر خوراکمون از دریا باشه

جنوبیا اکثرن م‌های فر و سیاه دارن و سبزه (بدلیل افتاب و تغذیشون )

فک کنم گرمی جات خوب نباشه ...چون انار و به و پرتقال که خوشگل می‌کنه ، طبع شون سرد و حنکه

من بالاترم گفتم که ربطی نداره من روی پسر اولم شیرینجات اصلا نمیتونستم بخورم ولی روی دومی اینقد میخوردم که شانس اوردم دیابت نگرفتم ولی جفتشون بوروسفیدن یعنی روزی نبود که من روی این دوتا خرما نخورده باشم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!