2777
2789
عنوان

هرچی ک بلدید برا خوشگل شدن نی نی بگید لطفا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 73 پست

سوسیس نخور نوشابه نخورترشیجات زیاد نخور اینا پوستش بد میکنه تو بازار حتما سیب وبه پیدا میشه واینکه سوره یوسف زیاد بخون کندر بخور 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چطور بعضیا بچشون سفیده خودشون سلزن یا خودشون سفزن بچشون سفیده اصلا نمیدونم جریان چیه من یه دوستی ...

دیگه اون باید قبل بارداری باشه تغذیه مناسب و میوه و اینا الان دیگه جنین شکل گرفته فقط کامل میشه شما به یه آفریقایی گونی گونی سیب بدی بخوره تو بارداری بازم بچش سیاه میشه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

من خودم چشمام سبز و موهام خرمایی شوهرم چشماش عسلی و موهاش خرمایی (کوچیکی هر دومون بور بودیم)

من پوستم گندمی و شوهرم سفید

بچه هام ۴تا چشما قهوه ای و موهاشون خرمایی تیره و ۳تاشون گندمی و یکیشون سفید

نوه ام چشماش به من رفته🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خرما ..به..خوشگل میکنه...دیگه اگه دختر بود بعد چهارماهگی ک جنسیت مشخص شد خربزه رسیده شیرین باسنش میگن بزرگ میشه خوشگل اینا میشه...بعدددددد خیلی چیزا هست یادم نمیاد...دوستم میگفت شیر میخورد مادرش تو بارداری زیاد ران پاهاش تپلی شده

یجور حرف نزنید ک انگار سبزه ها بدن و زشت سفیدا خوب  اونم ی رنگ پوسته دیگ گناهه اینجا یکی بخون ...

عزیزم بخدا من قصد توهین نداشتم 

سبزه بانمک ک خیلیم خوبه 

ولی خب چون بیشتره سبزه ها راضی نیستن ینی میگن ای کاش سفید تر بودیم بین دوستام 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
فداتشم فقط میگن چایی کمرنگ بخور و کمتر پوست رو تیره میکنه  من خودم دیدم ک میگم مامان براداداش ...

الکیه من خودم بور و سفید شوهرم سبزه تو بارداری از چایی و شیرینی و شکلات متنفر بودم دخترم کپی شوهرم سبزه شده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

شنیده ام ولی مطمئن نیستم تخم مرغ دو زرده به رنگی شدن چشم بچه کمک میکنه

خربزه هم که فصلشه اینم شنیدم بچه رو خوشگل میکنه

و مهم اینه که مادر به تصویر زیبا نگاه کنه

انشالله که سالم و صالح و پر روزی باشه 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
ام شنیدم  اگر مادر چشمش قهوه ای باشه پدر سبز  در نتیجه چشم بچش هم سبز میشه  در ضمن ...

خدایا علم ژنتیک رو از رو زمین حذف کن 🙏.

مادرتون هم ژن چشم رنگی داشتن خوشکل خانم

انشالله که طبق خواستتون پیش بره  به عکس پایین یه نگاه بندازید

جالب بود مرسی💕

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم