2777
2789

من خودم و شوهرم پوستمون سفیده 

رنگ چشم من قهوه ای اون عسلی مایل ب سبز

چشامون دوتامون درشته 

بینی معمولی داریم 

قد اون بلنده قدمنم متوسط 

رنگ موهامون یکم بور بوده کوچیکی بعد مشکی شده 

این از ژنتیک 

حالا برا زیبایی بچم چی بخورم تو ماه دومم  میگن به و سیب قرمز ک الان به و سیب نیست تو بازار انارم نیست 

فقط سیب گلابه 

یا اینکه رنگ چشم رو روشن میکنه و موهارو بور لطفا بگید،

واقن من چی بخورم پس هر چی ک میدونید بچه رو خوشگل میکنه بگید بخورم (سلامتیشو ک ازخدا اول میخام)

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما ژن زیبایی و داربد 

دیگه خوراکی چندان موثر نیست 

اصل کار ژنه عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

انار و پرتقال خیلی خوبه که ، به قول خودتون فصلش نیس

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ژن خوب بقیه چرت

نه ب قول یه خانمی میگفت شما بک هفته تغذیتو خوب کن ببین چقدر خوشگل میشی 

یه هفتم تغذیه بد داشته باش همه چیزت داغون میشه 

پس تاثیر داره

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
خب شما ژن زیبایی و داربد  دیگه خوراکی چندان موثر نیست  اصل کار ژنه عزیزم

نه من میخام بلوند بشه میگن بعضی خوراکی ها تاثیر داره 

ی نفر نمیدونم چی خورد چشای بچش ابی شد 

ام شنیدم  اگر مادر چشمش قهوه ای باشه پدر سبز  در نتیجه چشم بچش هم سبز میشه  در ضمن ...

تروخدا راس میگی خدا کنه

نه من میخام بلوند بشه میگن بعضی خوراکی ها تاثیر داره  ی نفر نمیدونم چی خورد چشای بچش ابی شد&nb ...

نه عزیزم تاثیر نداره 

به شکل علمی نگاه کنیم به داستان خوراکی موثر نیست 

اونم حتما تو خزانه ژنیشون این رنگ چشم بوده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نه عزیزم تاثیر نداره  به شکل علمی نگاه کنیم به داستان خوراکی موثر نیست  اونم حتما تو خزا ...

پس چطور بعضیا بچشون سفیده خودشون سلزن یا خودشون سفزن بچشون سفیده اصلا نمیدونم جریان چیه من یه دوستی دارم مثل برف سفیده خاهرش مث شب سیاهه 

هر روز میناله میگ رو من چیکار کردی سیاه شدم 

پس چطور بعضیا بچشون سفیده خودشون سلزن یا خودشون سفزن بچشون سفیده اصلا نمیدونم جریان چیه من یه دوستی ...

عزیزم همه اینها ب ژنتیک مرتبطه 

حتما تو ژنشون اینجور بوده که ژن سفید سبزه یا هر دو رو داشتن 

خیلی ها هستن چند نسل قبلشون چشم رنگی داشتن و به بچشون ارث رسیده در حالیکه خودشون چشم رنگی نیستن