2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راهنمایی کنید

116 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

ما یه مستاجر داریم دوتا بچه مریض داره که خونه رو یک سال رایگان دادیم نشستن بخاطر نذری که داشتیم

امسال چون دستمون تنگه خواستیم اجاره بدین اینا گفتن بدین خودمون بشینیم و تازه قرارداد نوشتیم که یک سالم رهن و کرایه بدن

بگذریم از اینکه یک ماه گذشته و نتونسته یک ریال بابت رهن خونه بده

تو یکسال گذشته یک ریالم پول قبض ازش نگرفتیم

حالا مساله اینجاست که خونه کولر گازی داره ولی کوچیکه و زیاد خنک نمیکنه اینا کولر آبی خریدن گذاشتن تو حیاط و شنگ آبو باز میکنن میزارن تو کولر. آب شرب از صبح تا شب و شب تاصبح تو کوچه میره وعین خیالشون نیست

هرچی تذکر میدیم توجه نمیکنن

چکارکنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولر آبی خریدند نمی گذارند کنار

متوجه نشدم منظورتو عزیزم

کولر آبی خریدن گذاشتن تو حیاط پشت پنجره ولی آبشو وصل نکردن فقط یه شلنگ از لوله باز کردن گذاشتن داخل کولر که همیشه سرریز میکنه

بخدا من از اه و ناله کسی میترسم  الان بچم بیمارستانه همسایه ها زنگ میزنن میگن اینو جمع کنید اب ...

عزیزم آه و ناله زمانی تاثیر داره که شما درحق کسی ظلم کرده باشید الان اونا دارن حق الناس میکنن و از طرفی دارن از مهربون بودن شما سواستفاده میکنن 

گاهی ما نه بخاطر کار بدی که کردیم بخاطر خوبی بیش از حدمون آسیب می‌بینیم 

انشاالله خدا به فرزندتون سلامتی بده و زودتر. مرخص بشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میدونید بیشتر ناراحت اینم که آب شربه وقتی جاهای از این کشور مشکل آب دارن وما اینجوری آبو هدر میدیم غصه م میشه ولی این بابا هیچ جوری مسولیت قبول نمیکنه منتظره من برم لوله کش بیارم کولرشو وصل کنم

اجرتون با خدا 

ولی شما دیگه نذرتون رو ادا کردین و بدهی به دل و وجدان خودتون ندارین  

اگه دارن اذیتتون میکنن چرا باید تحمل کنید میتونین عذرشون رو بخواهین 

همیشه گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم آه و ناله زمانی تاثیر داره که شما درحق کسی ظلم کرده باشید الان اونا دارن حق الناس میکنن و از ط ...

ممنون عزیزم

یه چیزی هم هست که میگن این مرده دعا نویس بوده توخونه قبلیش کارمیکرده

بنظرم زبون مارو بستن بخدا انقدر دل رحم شدیم پیشش که زبونم بازنمیشه بهش بگم بلندشه مستاجر بیاریم

ممنون عزیزم یه چیزی هم هست که میگن این مرده دعا نویس بوده توخونه قبلیش کارمیکرده بنظرم زبون مارو ب ...

من کلا اعتقادی به دعا و اینا ندارم ولی عزیزم اگه خودتون هم نمی‌تونید بگید به یه نفر دیگه بگید تا باهاشون خیلی جدی حرف بزنن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اجرتون با خدا  ولی شما دیگه نذرتون رو ادا کردین و بدهی به دل و وجدان خودتون ندارین   ...

ممنون عزیزم

میدونی اذیتی ندارن براما چون تاحالا که رایگان نشسته بودن از امسال که قرارشد رهن و کرایه کنه نمیدونم حساب کتابش چطور باشه

مشکلم همینه که درسته خونه رایگان نشسته ولی چرا دلش به حال اونایی که مثل بلوچستان آب براخوردن ندارن نمیسوزه؟

اصلا توجه نمیکنه به تذکرات یه چشم میگه ولی کار خودشو میکنه