2777
2789
عنوان

بچه ها زنده این ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13970 بازدید | 1292 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تاالان طول کشید 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یکی از کاربرا گفت بو کن  اره دقیقاً دردش جوریه خوابمم نمیبره از اون ورم چشام میسوزه  امش ...

عی بابا 

نتونسی بخوابی اخر؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا 4 خوابیدم  الانم بیدار شدم ولی هنو خوابم میاد

منم خوابمه🗿🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نگاه کن اومدم گفتم کیم کارداشیان که سهله کل دنیام در مقابل هانیسا برامون هیچه😐😐😐😐😐😐😐😐 ینی چ ...

لنتیییی هر چند در صحنه حضور داشتم ولی با توضیح دوباره تو جرررررر خوردم خدا لنتتون کنه :/😔😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
چرااا؟

دیشب یه احمق پرید تو تاپیک انقده عن خوری کرد 

بعد از رو هم نمیرفت رو هممون ریپ میزن مثل بچه مدرسه ای ها نی نی یار تگ میکرد 

تاتا خودش گفت لغوش کنه

رها ولی الکی الکی تعلیقش کرد نی نی یار 

ریدن با این با این سایت و گوه بازیاشون

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

دیشب یه احمق پرید تو تاپیک انقده عن خوری کرد  بعد از رو هم نمیرفت رو هممون ریپ میزن مثل بچه مد ...

اعصابم چیزی شد :/

تو کدوم تاپیک ؟

حتمن تاپیکم ترکیده دیگ ..

کاش میموندم تو سایت ..

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄