2777
2789
عنوان

بچه ها زنده این ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13970 بازدید | 1292 پست
باشه     تگ چرا نکردییییی😶😶

اسمت یادم نیومد😂😂😂😂 شرمندمو به خودا

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچها تاپیک از بروز شده ها در اومد خداروشکر 🤏👩‍🦯یه لحظه فکر کردم باید با این تاپیکم بای بای کنیم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها تاپیک از بروز شده ها در اومد خداروشکر 🤏👩‍🦯یه لحظه فکر کردم باید با این تاپیکم بای بای کنیم

🤣🤣🤣🤣 نگران نباش دیر و زود باید خدافظی کنیم

اسمت یادم نیومد😂😂😂😂 شرمندمو به خودا

منو سیو کردی دیگه؟ 🤝دست داده بودیم 

فایل با موفقیت ذخیره شد 🤝

یادته؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

منو سیو کردی دیگه؟ 🤝دست داده بودیم  فایل با موفقیت ذخیره شد 🤝 یادته؟

عه ااره😂😂😂

تکرار کن یادت بمونه کیم کارداشیان کیم کارداشیان

واییی من هنو جرم سر اون داستان😂😂🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 نگران نباش دیر و زود باید خدافظی کنیم

نههههه🫂👩‍🦯

هر وقت تاپیک زدی تگم کن گپ تون خیلی باحاله مودمو از برم به جهنم به سلام عزیزممم تغییر میده

نه دایی  بچه ها گفتن دستمال ببند بستم گفتن گلاب بو کن کردم  خوب نشد لعنتی  خوابمم ...

گلابد بو کنی خوابت میپره 

ببین دایی بخوابی صبح خوبی 

منم گاهی اینجوری میشم بیدار موندن اذیتت میکنه ول خوابم نمیره ادمو تو اون درد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نههههه🫂👩‍🦯 هر وقت تاپیک زدی تگم کن گپ تون خیلی باحاله مودمو از برم به جهنم به سلام عزیزممم تغییر ...

😂😂🫡اگه اینجوریه حتمااا چشم