2777
2789
عنوان

بچه ها زنده این ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13970 بازدید | 1292 پست
بهه خداااا من دیگع خسته شدم انگار ارمیا ریدن دهن باباهاشوننن لاشیاااااا اهههه

من اولین تاپیکم ک ترکید خیلی ناراحت شدم چون آیتک رفته بود اونا یادگاری بودن ..

ولی از اون موقع به بعد حرفاتون ک به دلم میشینه مینویسم ک دلم براتون تنگ شد بخونم اروم بشم :)

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
اینجوری خوشحالشون میکنی

به جهنم خودم خالی میشم حداقل 💔 دیگه رو مخمن به قران 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین تاپیکم ک ترکید خیلی ناراحت شدم چون آیتک رفته بود اونا یادگاری بودن .. ولی از اون موقع به ب ...

🥲🥲🥲🥲اینن چی بود لنتییی قلبممم💔💔

برو بینم با یکی دیگ اعصابش خراب بود با من چص می‌کرد...چصو ....🤣🤣🤣🤣شوخیدم بخوبیت گل

ببین خودت گفته بودی از هرکی بدم میاد میخام احترام بزارم بش میگم گل حالا این سومین بار بود امروز بهم گفتی گل :/🙄😂

نه واقن حالم اوکی نبود عمدی نبود اگ ناراحتت کردم ببخشید ❤️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
اینجور کیف نمیده  قشنگ باید میدونستیم کیا گزارش زد  تگ میشدن بعل شسته بشن

نگران نباش یه چی بنویسی تحریک شن خودشون میان یا مثلا بنویسم این بچه ارمیا شورش در اوردن همشون خودشون نشون میدن 😎🤣

کارشون نمیشه کرد 

تو داغترینا یه تاپیک هس رو مخترین کاربرا مطمئنم داشتن گو.ه مارو میخوردن شانس اوردن ترکیده

تو داغترینا یه تاپیک هس رو مخترین کاربرا مطمئنم داشتن گو.ه مارو میخوردن شانس اوردن ترکیده

هوف 

دیگه اعصابم نمیکشه 

دوست دارم با چاقو باسن همشون رو پاره کنم

Baby , angels like you cannot fly to hell with me