2777
2789
عنوان

بچه ها زنده این ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13970 بازدید | 1292 پست
آیتک بقران بخای چص کنی این دفه از سایت میرم اوکی ؟😑💔

باشه باشه 😂😂

ول حقیقت بود

تو حقیقت من همین شکلیم 

ول هیچ وقت آدم اصلیه نبودم:)

مهم نیس ی روز می‌فهمن همه🥲🍻

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گل لطفاحالاک پربازدیدشده ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه لطفایه صل ...

ایشالله ب حاجتت برسی🥲🍻 

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
دقیقن 😂💔

ولیی بچه ها هیچ وقت همو گم نکنیناااا💔شماها کنار هم خیلی قشنگین همتون

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
باشه باشه 😂😂 ول حقیقت بود تو حقیقت من همین شکلیم  ول هیچ وقت آدم اصلیه نبودم:) مهم نیس ی ...

یادته یروز کلی راجع بش باهم حرف زدیم ؟

تو واسه من از همه مهم تری ..🥲💜

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
دوستان گل لطفاحالاک پربازدیدشده ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه لطفایه صل ...

انشالله کهه مشکلتون مثه یه معجزههه حل میشه براتون اونقد که از ذوق گریه کنین❤️❤️🥺

دارم می بینم انگار دایی نشسته پهلوم حرف میزنه 

👍

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

باشه باشه 😂😂 ول حقیقت بود تو حقیقت من همین شکلیم  ول هیچ وقت آدم اصلیه نبودم:) مهم نیس ی ...

😒😒

خودت اینجوریشونن کردیی 

اینجا برا ما خیلییی اصلی هستی 

ولی بهتره بگی ماها چون خودتم جزئی از مایی :)🥲💜

نمیخواستم مثه بچه های کنه خودم بچسبونم بهتون😂😂😂😂😂

هیچوقت اینجوری نبوده خونه من

خوش به حالتون 🥺🥺😂 منم زیاد اینجوری نمیترکع مگه اینکه مریض شده باشم