2777
2789
عنوان

مامانایی که ۳۴-۳۵ هفته زایمان کردن

6132 بازدید | 20 پست

شما چه علائمی داشتید از قبل مثلا چند روز قبل زایمانتون که بعدش به زایمان توی اون هفته ختم شد؟

خیلی میترسم زود زایمان کنم الان ۳۵ هفته هستم همه اش حس میکنم بچه زیادی پایینه چند روزه درد کمی توی قسمت لگن هم دارم گاهی هم قسمت واژنم تیر میکشه مثلا دو سه بار در روز

همه اش هم احساس میکنم ادرار دارم و باید برم توالت

خلاصه که دارم از نگرانی میمیرم

امروز البته سنو دارم ولی بیشتر نگرانیم از اینه که من برای زایمان باید برم شیراز پیش مامانم خودم الان بوشهرم میخواستم کارامو تموم کنم هفته دیگه برم الان موندم چه کنم؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه وارد ۳۶ هفته شدم این علائمو دارم

همه اینا بخاطر اینه که جنین داره میاد سمت پایین

من ۲۴ روز دیگه وقت زایمانمه 

ولی فشارم همش رو ۱۳ دعا کنید بالاتر نره که مجبور شم زود زایمان کنم

از زایمان زودرس و رفتن بچه تو دستگاه وحشت دارم

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

منم یه هفته استراحت مطلقم زایمان زودرسم 😥

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
من ۳۴ هفته کیسه آبم پاره شد سز شدم

قبلش علائمی نداشتی گلم؟ 

چرا سزارین شدی طبیعی دنیا نمیومد بچه؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
منم از هفته 34درد داشتم. الان هفته ی چهلم هستم. انگار نه انگار  به خودت استرس نده  منم ه ...

واقعا؟ احساسی که منم داشتم رو داشتی مثل اینکه حس کنی بچه زیادی پایینه یا قسمت واژنت یا کشاله های رونت یهو تیر بکشه؟

تورو خدا برام دعا کن زود زایمان نکنم

منم تازه وارد ۳۶ هفته شدم این علائمو دارم همه اینا بخاطر اینه که جنین داره میاد سمت پایین من ۲۴ رو ...

انشالله عزیژم 

شما هم برای من دعا کن حداقل بچه ام تا ۳۸ هفته خودشو بگیره البته من خیلی سرپام همه اش بخاطر کارام و اینکه یه پسر ۵ ساله هم دارم که رسیدگی به اونم هست😢

منم یه هفته استراحت مطلقم زایمان زودرسم 😥

چند هفته ایی گلم 

استراحت مطلق رو دکتر بهت گفته واقعا تاثیر داره؟ مامانم هی منو میترسونه میگه بچه بخواد بیاد به استراحت مطلق نیست میاد😭😭😭

انشالله عزیژم  شما هم برای من دعا کن حداقل بچه ام تا ۳۸ هفته خودشو بگیره البته من خیلی سرپام ه ...

منم به دختر چهارساله دارم

علائم شما رو دارم راه میرم کشاله رونم درد میگیره شبا لگنمم درد میگیره هر یک ساعت بیدار میشم

تاریخ زایمانتو گفته؟

منم به دختر چهارساله دارم علائم شما رو دارم راه میرم کشاله رونم درد میگیره شبا لگنمم درد میگیره هر ...

خدا حفظش کنه عزیزم

من بهم تاریخ حدودی ۵ مرداد رو دادن ولی پسرم هم زودتر دنیا اومد چون ۵ سال پیش سر پسرم گفتن ۲۰ مرداد پسرم ۱ مرداد دنیا اومد البته! البته که من همون روز یکم مرداد رفتم دکتر اومد معاینه کرد منو و حس میکنم تحریک زایمان انجام داد چون تا رسیدم از مطب خونه دردم شروع شد و آخر شبش زایمان کردم

اون زمان هم آمادگی نداشتم چون گفته بودن ۲۰ مرداد من گفتم بزارم یکم نزدیک تر که شدم کیف نوزاد و خودمو ببندم با اینکه همه چیزا رو خریده بودم ولی ساک بچه حاضر نبود

خلاصه تنها شانسی که آوردم اون موقع ها بیمارستان خصوصی که رفتم برای زایمان طبیعی کلا برای نوزاد همه چیز میدادن از لباس و پتو تا همه چیز دیگه این یکی دغدغه رو نداشتیم ولی الان نه خصوصیا هم همچین خبری نیست باید ببندم ساک رو ولی دلم میخواد برم شیراز پیش مامانم باشم وقت زایمانم😢😢😢 

اهان شما طبيعي هستي؟

من واسه سزارين گفت ٣١ تير يا اول مرداد

اره الان بيمارستانا چيزي نميدن 

از الان اماده كن منم دو ماهه حاضر كردم

ايشالله ميري پيش مامانت سلامت زايمان ميكني

اهان شما طبيعي هستي؟ من واسه سزارين گفت ٣١ تير يا اول مرداد اره الان بيمارستانا چيزي نميدن  ...

ایشالا عزیزم

ایشالا شما هم زایمان راحت و خوبی داشته باشی

من خودم زایمان طبیعی میخوام از سزارین میترسم یعنی کلا ترس اتاق امل و جراحی دارم