2777
2789
عنوان

خیلی دلم بچه مخاد ولی شوهرم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
برعکس اوایل ازدواج شوهرم میخواست من نمی‌خواستم الان سنم رفته بالا برا اولین بچه اکثر فامیلا دوتارو د ...

مامانم هر ماه زنگ میزنه به امیدی ک خبر خوش بدم🤭بنده خدا نمیدونه جلوگیری...

هم مخام بگم هم نه

چون ناراحت میشه 

برعکس اوایل ازدواج شوهرم میخواست من نمی‌خواستم الان سنم رفته بالا برا اولین بچه اکثر فامیلا دوتارو د ...

انشالله ک شماهم به زودی به مراد دلت برسی 

با آمپول گنارکس خیلیا حامله شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه دکتر برو تا خدایی نکرده اگر مشکلی داشتی زودتر درمان شی خودمم میخوام برم ولی همش امروز فردا ...

من عزیزم همین ماه پیش رفتم گفتن فعلا فولیک اسید بخور تا ماه دیگ بیای چکاپ

مامانم هر ماه زنگ میزنه به امیدی ک خبر خوش بدم🤭بنده خدا نمیدونه جلوگیری... هم مخام بگم هم نه چون ...

بگی بچه نمی‌خوایم فعلا بهتره بعدا حرف پشتتون درمیاد که بچه دار نمیشن پس تا موقعی که شوهرت قانع بشه بگو شرایط بچه دار شدن نداریم

بگی بچه نمی‌خوایم فعلا بهتره بعدا حرف پشتتون درمیاد که بچه دار نمیشن پس تا موقعی که شوهرت قانع بشه ب ...

اره شوهرمم همینو گفت ک بگم بهشون 

ولی دیگ خیلی از فامیلا ک زیاد ارتباط نداریم میفهمن ک هنوز بچه نداریم حرفشو میزنن 

انشالله ک شماهم به زودی به مراد دلت برسی  با آمپول گنارکس خیلیا حامله شدن

همسر به دکتر رضایت نمیده میگه از استرسه وگرنه مشکلی نداریم یه مدت سر این دکتر رفتنه بحث داشتیم ولی دیگه خودمم بیخیال شدم شد شد نشد اون موقع فکرشو میکنیم

اره شوهرمم همینو گفت ک بگم بهشون  ولی دیگ خیلی از فامیلا ک زیاد ارتباط نداریم میفهمن ک هنوز بچ ...

به همون مامانت بگی لااقل فامیلا از مامانت اینا دربارتون پرسیدن مامانت دفاع میکنه‌ اینطوری اون بنده خدام نمیدونه بچه نمی‌خواین یا بچه دار نمیشین

همسر به دکتر رضایت نمیده میگه از استرسه وگرنه مشکلی نداریم یه مدت سر این دکتر رفتنه بحث داشتیم ولی د ...

خودت برو با خواهریامادر اگ شوهرت نمیتونه بیاد باهات چکاپ بده خیالت راحته 

خودت برو با خواهریامادر اگ شوهرت نمیتونه بیاد باهات چکاپ بده خیالت راحته 

ن بابا تنها هم می‌تونستم برم ولی میخواستم باهم باشیم وقتی دوست نداره فعلا منم بیخیال میشم میذارمش پای‌ کفاره اونهمه سال جلوگیری😁

ن بابا تنها هم می‌تونستم برم ولی میخواستم باهم باشیم وقتی دوست نداره فعلا منم بیخیال میشم میذارمش پا ...

🤗انشالله ک شوهرامون از خر شیطون بیان پایین 

توکل به خدا درست میشه