2777
2789
عنوان

بدوییید بیایید بگید بد گفتم😒😒😒

178 بازدید | 17 پست

یکم پیش خواهر شوهرم و دخترش اومدن خونه مادر شوهرم. ما طبقه بالاییم

بعد دخترش هی میگفت اسباب بازی اسباب بازی ۴ سالشه

پسر منم ۸ سالشه و تو سن لجبازی چندتا وسیله داد که پسند نکرد و گفت ماشینت رو میخام اینم نمیداد تا اومدم بالا و سر کمد پسرم خاست برداره این اجازه نداد. و گریه کرد تازه شروع ماجرا😑😑😑

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

خب

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

8 سال که سن لجبازی نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

لایک 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

خواهر شوهرم میگفت عمه بده ماشینو اینم میگفت نه نمیدونم چرا بدم. میبره خونتون

منم چون قبلا چندبار گفتم بده ازمن ناراحت شده بود ت. منو دوستنداری مامان بدی هستی دیکه دخالت نمیکنم.اون میگفت بده اینم نمیداد عمه هه هی حرف 

آخر من گفتم ناراحت نشی ها بخاطر پسر خودم نمیگم کلی میگم اوندفعه میخاستم بگم وقتی بچه چیزی میخاد نمیدن تو نگو بده بده بزار بفهمه زور نگه دخترت

بعد گفت نه چیزی نمیبره که خونه.منم گفتم میدونم نمیبره همین گریه ها و اینا رو پیگیر نشو

۸ ساله سنی هست که کاملا متوجه شرایط میشه دیگه سن لجبازی نیست . اگر روی چیزی حساسه باید با هم هماهنگ باشید قبل اومدن مهمون قایمش کنید اگر مهمون سرزده اومد به بچه ات بگو یه لحظه بهش بده من خودم حواسم هست خراب نکنه . مهمون ما هست پسندیده هست که باهاش خوب رفتار کنیم . بعدش هم یکم بده دست بچه یکم بعد حواسشو پرت کن ازش بگیر 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چندبار من گفتم پسرم بده عمه گفت بده گوش نکرد

اونم دست دخترش رو گرفت بحالت ناراحتی رفت پایین و گفت میگم مادر جون(مادرشوهرم) میخره!

بعد گفت بابات میخره. و منم کلی جزع زدم با پسرم تا قبول کرد ماشین بلده البته با گریه خودش😑😑

حالا موندم مگه بد گفتم.اگر ناراحت بشه

چندبتر این اتفاق افتاده واقعا دیگه کلافه شدم

پسرم تنها بودنی بزور هم شده حرف اون میشه.ایندفعه من گفتم 

۸ ساله سنی هست که کاملا متوجه شرایط میشه دیگه سن لجبازی نیست . اگر روی چیزی حساسه باید با هم هماهنگ ...

بخدا کلافه شدم. کلا با دختر ها کنار نمیره

با دختر همسایه ام اینه. لجبازی میکنن

منم رو حساب اینکه میگم وسیله خودشه اختیارشو داره چیزی نگفتم ولی خودمم ناراحت شدم گریه کرد بچه 

ماشین کوچیک بود. حتی یبار سر سوت ۲۰ تومنی دعوا  داشتن نمیداد این اونم گریه میکرد

آخر گفتم بده بزار ببره من برات میخرم. باز وقتی رفتن با من قهر کرد و گریه چرا دادی اونو دوست داشتم

یه چندبار من گفتم پسرم بده عمه گفت بده گوش نکرد اونم دست دخترش رو گرفت بحالت ناراحتی رفت پایین و گف ...

نه بابااا،کسی که بچه کوچیک داره میره جایی اسباب بازی بچشم با خودش میبره که این اتفاقا نیوفته،بعدشم بزرگترا نباید تو دعوای بچه ها دخالت کنن والا 

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
بخدا کلافه شدم. کلا با دختر ها کنار نمیره با دختر همسایه ام اینه. لجبازی میکنن منم رو حساب اینکه م ...

نه بذار ببره که اشتباهه . یعنی چی بذاری ببره خوب معلومه بدش میاد . من گفتم بازی کنه نگفتم ببره . بازی کنه و بهش پس بده . و این که قبل از اومدن مهمون خودش چک کنه وسایلشو چیزایی که نمیخواد مهمون اصلا دست بزنه قایم کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه بابااا،کسی که بچه کوچیک داره میره جایی اسباب بازی بچشم با خودش میبره که این اتفاقا نیوفته،بعدشم ب ...

گاهی وسیاه میاره،ولی سر بازی کردن اول نمیده به پسرم بعدا شاید بده

اینم یادش میمونه و میگه تو نداری منم نمیدم. همیشه کل کل دارن این دوتا

مادرش هم فقط میگه هرچی گفت بگید باشه تا گریه نکنه دخترم😐 

نه بذار ببره که اشتباهه . یعنی چی بذاری ببره خوب معلومه بدش میاد . من گفتم بازی کنه نگفتم ببره . باز ...

دیگه داشتن میرفتن خونشون و این دختر یه قیامتی کرده بود که نگو

منم نمیگفتم عمه و مادر شوهر پدر شوهر حتی شوهرم داشتن میگفتن بده دیگه