2777
2789

بچها لطفا راهنماییم کنید.میخوام بینیمو شیراز عمل کنم بیشتر دکترای خوب شیرازم رفتم حالا یا از مدل بینیهاشون خوشم نیومد یا قبولم نکردن.الان دوتا دکتر قبولم کردن ولی نمی‌دونم کدوم بهتر عمل میکنن.راستی می‌خوام بینیم کاملا طبیعی شه و فقط قوزش برداشته شده همین. بینیم هم استخوانی و گوشتی ترکیبیه .بیشتر استخوانی و فقط سر بینیم گوشتی و پوستش ضخیمه.جز بینی های سخت حساب میشه هر جا رفتم اینو بهم گفتن . آلرژی و انحراف هم دارم. کدوم بهتر هستن توی طبیعی عمل کردن ؟؟ و رضایت بیشتری دارن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ی دیگ پیش گندمی نوبت دارم

ب شخصه از کارای طالع خوشم نیومد

شاکری هم اصلا نمیشناسم

برای طبیعی روشنی و مصباحی فر هم خیلی خوبه

ساریخانی هم عملاش عالی بود ولی شنیدم عملای الانش خوب نیس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من هفته ی دیگ پیش گندمی نوبت دارم ب شخصه از کارای طالع خوشم نیومد شاکری هم اصلا نمیشناسم برای طبی ...

روشنی رفتم اصلا خوشم نیومد و نارضایتی هم داشت داخل مطب  و مصباحی هم نارضایتی داشت .چرا از طالع خوست نمیاد؟

من هفته ی دیگ پیش گندمی نوبت دارمب شخصه از کارای طالع خوشم نیومدشاکری هم اصلا نمیشناسمبرای طبیعی روش ...

سلام عزیزم 

شما عمل کردی؟

من میخوام برم پیشش برای عمل 

راضی هستین؟

عزیزم عمل کردی؟ شاکری رو نمیشناسم ولی دکتر طالع خودم و چند تا دیگه از دوستام عمل کردن همه عاالی شدن، یکی از دوستام هفته ی قبل از عید عمل کرد بینهایت زیبا شده، خودش میگفت اصلا درد هم نداشتم بعد از عمل، از اتاق عمل که اومده بیرون مریضای بقیه ی دکترا شاخشون در اومده بوده که چه جوری اونا این همه درد و کبودی داشتن ولی ماها که پیش دکتر طالع عمل کردیم هیچ کدوم درد نداشتیم