2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال خیلی مناسبه واسه یادگیری زبان ، یه کتاب بگیر ، که آموزشش تو یوتیوب باشه ، هرروز بخونی و تمرین کنی ،آهنگ و فیلم انگلیسی ببین ، اوایل با زیرنویس ، گرامر بخون،  ناامید نشو ، چون به خودت میای دوسال دیگه میبینی هم داری انگلیسی صحبت میکنی ، هم اهنگارو میفهمی. 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
تازه american english file 3 تموم کردم کتاب جدیدم کتاب مکالمه هست impack اگه اشتباه نکنم

چه رشته ای تجربی ریاضی یا انسانی?

آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند
انسانی

زبانو که تو کنکور ندارید درسته? فقط یه نهایی که راحت از پسش برمیای

بعد توسال دوازدهمت یاحتی تابستون کنکورت میخوای زبانتو ادامه بدی?

زبانو که تو کنکور ندارید درسته? فقط یه نهایی که راحت از پسش برمیای بعد توسال دوازدهمت یاحتی تابستون ...

کار سنجش معلوم نیست یهو دیدی گفت کنکور هم زبان داریم ،تا وقتی که تموم بشه ادامه میدم چون با رفیق ها دوران ابتدایی هم هستن تو کلاس یکسره میگیم میخندیم 

پسری از جنس الماس کوه نور
کار سنجش معلوم نیست یهو دیدی گفت کنکور هم زبان داریم ،تا وقتی که تموم بشه ادامه میدم چون با رفیق ها ...

موفق باشی درسته کارسنجش مشخص نیست ولی فک کنم اگه توکنکورم باشه بازم اکی باشی ...