2777
2789
عنوان

صفحه كابينت كوارتز مشكي بزنم؟

496 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من كابينت سفيد ميخام بزنم خونم رو. سراميك كف هم سفيد هست. موندم صفحه رو كابينت و بين كابينتي رو چه رنگي بزنم. سفيد دوست دارم چون دلبازه ولي ميگن اينجوري كه همه چي سفيد هست بي روح ميشه.

از طرفي صفحه رو كابينت مشكي هم ميگن خيلي كثيفي رو نشون ميده. چيكار كنم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سفید بزن من کابینتم سفید مشکیه آنقدر جای دست میمونه حالم بد میشه با وجود دستمال کشیدن قسمتای سف ...

جنس كابينتتون چيه؟ هايگلسه يا روكش؟ اگه روكش مات باشه خيلي لك ميگيره.

آخه سفيد و طوسي احساس ميكنم خيلي بيروح ميشه. مشكي بزنم يعني هر روز بايد دستمال بكشم؟

بله عزیزم هر روز باید تمیز کنی ضمن اینکه سریع لک میفته و جای انگشت میمونه..طوسی اتفاقا خیلی قشنگه یا رنگ نسکافه ای هم خیلی خوشگله طرح چوبش

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶