2777
2789

بی‌نظم ترازاین مدیرو معلم و مدرسه ندیدم. نصف سالو سه تامعلم عوض کردن  آخرش ی پیر بازنشسته بداخلاق آوردن پسرم دیگ زده شد. آخرشم نصف کلاسو یاانداخت یاقابل قبول داد مثل پسرم جهت دادرس اصلیو قابل قبول چ غلطی کنم انتقالی بگیرم مدرسه جدید بااین نمرات قبول می‌کنه یااگردومش خوب باشه بعدش میشه انتقالی گرفت؟اعصابم داغونه 

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی همون مدرسه موند دیگ مدیریت جدیداوردن چه فایده دیکتش همچیش داغون شده پایه ضعیف

دیکته از من بدتر نبود تو کلاس فک کنم 😂

بی‌خیال الان کجای زندگیم تاثیر داشته 

خودم از راهنمایی به بعد درس خون شدم 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
دیکته از من بدتر نبود تو کلاس فک کنم 😂 بی‌خیال الان کجای زندگیم تاثیر داشته  خودم از راهنمای ...

خب ازالان اهمیت نده بعدا من زجرمیکشم الانم دارم میکشم البته یکم بهترشدن ولش کنم تمومه 

آره خب والامنم درس خوندم مثلا الان رنگ کارم اصلا تاثیری توزندگیم نداشت😃بیشترفکرخودمم مدرسه شروع میشه عذاب میکشم تعطیلات آخرهفته انگاراز زندان  خلاص میشم

رنگ ولایتhaircolorist
خب ازالان اهمیت نده بعدا من زجرمیکشم الانم دارم میکشم البته یکم بهترشدن ولش کنم تمومه  آره خب ...

در کل بهش سخت نگیر کم کم خودش میخونه 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗