2777
2789

بنظرم اگه به این ادمای بی لیاقت محبت کنی مثل یه حیووون وحشی میان بحای اینکه غذا رو ازت بگیرن دستتم گاز میگیرن. چون خیلی تجربه داشتم. توام محل نزار. مثل اونا نشو ولی نرو سمتشون...

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین زن برادر عقده ایی من . به بچه اش یاد داده منو میبینه سلام نکنه  منم دیگه محل بچه اش و خود ...

خب اشتباه کرده اینجوری بچه خودش رو از محبت خانواده پدری محروم میکنه. 

همین محبت ها باعث میشه بچه ی خودش از لحاظ روحی و استعدادی پیشرفت کنه. 

بعدا هم ک بزرگ شد خواست ازدواج کنه سربلندی خود بچه است پیش خانواده همسرش ک عمه خوبی داره ک بهش محبت میکنه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اوه  خب نباید گوش بدن     تو شخصیت خودت رو تغییر نده  بی ادبی اونا نباید باعث ...

وای من نمیدونم چنتا زن حسود تو فامیلمونن. ببین منو میبینن اصلا بهم محل نمیزارن حرف میزم نگاهم نمیکنن انگار ازم متنفرن!!!! حالا چرا از حسودیشون. بعد تیکه میندازن منم اصلا محل نمیزارم پا میشم میرم! یه سری داشتم گریه میکزدم بعد یکیشون نگام کرد خندید گف جطوری فلانی با ذوق!

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
یعنی قطع رابطه کردی؟ 

متاسفانه تو یه ساختمونیم 

قبلا برای بچه اش تو هر مناسبتی کادو می‌گرفتم

عید ،ورودش به مدرسه ،تولد ،دندون افتادنش و ....

واقعا دوستش داشتم

یکبار منو دید محل نداد کفتم سلام آقا...(اسم بچه برادرم)،روشو کرد اونور ،مامانش خر کیف شد .

منم گفتم ماشالا به تربیتت عزیزم .

دیگه از اون وقت محلش ندادم و چون کوچکتر از زن برادرم هستم فقط سلام میدم نه خونشون میرم نه خونمون میاد نه بچشون رو محل میدم 

🌈🖤⛵
متاسفانه تو یه ساختمونیم  قبلا برای بچه اش تو هر مناسبتی کادو می‌گرفتم عید ،ورودش به مدرسه ،ت ...

ما هم تو یه ساختمونیم موندم قطع کنم رابطه رو یا همینجوری مریض ادامه بدیم

منم واقعا از این حسادتا ضربه دیدم 

ادم خب ناراحت میشه ولی اتفاقا باید خوشالم بشی که بهت حسادت میکنن

وای من نمیدونم چنتا زن حسود تو فامیلمونن. ببین منو میبینن اصلا بهم محل نمیزارن حرف میزم نگاهم نمیکنن ...

این آدمای حسود ک باعث میشن بدتر دلت بشکنه از زندگیت حذف کن 

سعی کن دور و برشون اصلااااااا نری 

فقط واگذارشون کن بخدا   خدا خودش جواب زخم زبونشون رو میده 

هیچ موقع هم خودتو دشمن شاد  نکن    حتی بیشترین غصه ها رو هم داشتی پیش اینجور آدمای بیشعور خودتو شاد نشون بده تا بیشتر بترکن 

اینا از لحاظ روانشناسی عقده ای اند و با اذیت کردن و گریاندن دیگران به لذت میرسن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خب اشتباه کرده اینجوری بچه خودش رو از محبت خانواده پدری محروم میکنه.  همین محبت ها باعث میشه ب ...

آفرین دقیقا 

مادرش اصلا دوست نداره بچه اش عمه هاش رو دوست داشته باشه 

یه وقتی هایی صدای التماس بچه اش رو از پایین میشنوم که گریه میکنه میگه بزار برم پیش عمه هام 

حالا خواهر من مربی نقاشیه ،کلی شاگرد داره اما به بچه برادرم مجانی آموزش میداد تشویقش میکرد خدا شاهده ،زن برادرم فهمید روانی تر از قبل شد 

میگفت به من بی احترامی میشه که به بچه ام چیزی یاد میدن مگه خودم بلد نیستم یادش بدم 

من خودم  کلی کاردستی بلدم و به بچه ها یاد میدادم که مثلش هیچ جا نبود اما زن برادرم  از عقده و حسادت نتونست تحمل کنه و تو گوش بچه از ما بد گفت 

بچه اش هم خیلی ناهنجار و بی ادبه متاسفانه

🌈🖤⛵