2777
2789
عنوان

فوم شست و شوی صورت

3398 بازدید | 18 پست

سلام

یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

فوم شست و شو صورتی میشناسین که آبرسانی هم بکنه سفیدد کننده و روشن کننده صورت هم باشه؟؟

و یه چیز دیگه...من دور دهنم سیاه شده انگار ریش پرفسوری گذاشتم...چیکار کنم؟؟؟؟ با چی میره این سیاهیا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تعریفشو شنیدم میخام محصولاتشو بخرم واقعا راضی هستین شما؟؟ ضدافتاب و ژل شستشو و تونر میخام بخرم

ضد آفتاب رنگی هم داره؟؟؟

من میخام ضدآفتاب الارو بخرم..بنظرتون خوبه؟

ضد آفتاب رنگی هم داره؟؟؟ من میخام ضدآفتاب الارو بخرم..بنظرتون خوبه؟

الارو خیلی خوبه اره راضی بودم من

این مارک جدیده ک گفتم تعریفشو شنیدم چیزی ازش نمیدونم باید تحقیق کنم وگرنه همون الارو میخرم

خدایا بی نهایت شکرت❤️
چقد تعریفشو شنیدم میخام محصولاتشو بخرم واقعا راضی هستین شما؟؟ ضدافتاب و ژل شستشو و تونر میخام بخرم

نمیدونم من بعد عمل بینی انقد مجبور بودم چسب بزنم و یهو پوستم خیلی افتضاح ریخت بهم منم شروع کردم ب استفاده این محصولات ک ی دوستی معرفیش کرده بود و خیلی راضیم از ضد افتابش ک نگم واقعا اصلا نمیسوزم و تونرش بی نظیره حالا باز شاید شما نظرت ابن نباشه بیشتر تخقیق کن 

میخوام ابرسان دیگه استفاده کنم شما پیشنهاد یا تجرله ای دارید

برا سیاهی های دور دهنم شما راهکاری سراغ ندارین؟

پاکسازی کن پوستت رو 

هرشب قبل خواب با شوینده مناسب بشور

ابرسان بزن 

بعضی روزا با جوش شیرین و ابلیمو که ب صورت خمیر اماده کردی ماساژ بده بعد یه ربع بشور

وقتی غذا یا خوراکی میخوری نزار دور دهنت چرب بشه

اینارو ۳ماه رعایت کن و انجام بده سفید میشه

خدایا بی نهایت شکرت❤️
نمیدونم من بعد عمل بینی انقد مجبور بودم چسب بزنم و یهو پوستم خیلی افتضاح ریخت بهم منم شروع کردم ب اس ...

عزیزم من یه ابرسان داشتم تموم شد اسمش دقیق یادم نیس اما از شرکت نفیس سفارش داده بودم ۸۰۰ تومن بود توش یه تکه های طلایی داشت واقعا فوق العاده بود دیگه گیرم نیومد 

ابرسان شیرگاو هم خوبه کامان هم خوبه

خدایا بی نهایت شکرت❤️