2777
2789

سلام خانوماچن روزپیش تولد همسرم بود بعد من منتظربودم ساعت دوازده شب بشه ک تولدش رو اولین نفر واولین دقایق تبریک بگم بعد گفتم اونم خیلی توفکربودک رفته توسی سالگی گفت چی خریدی البته بشوخی میگف کاملا ک ببینه  خبریه یان گفتم خجالتم نده بابچه ازخونه بیرون نمیرم ک ولی مجبورم بهت بگم کیک سفارش دادم بایدفرداباهم بریم بگیریم (البته کادوهم خریده بودم کلاه تابستونی ک چن روزبود هی میگف بایدبخرم )گفت هرپنج سال ی بارتولدبگیربرام دیگه ازمن گدشته منم واقعا بهم برخورد بعد یهوهمسرم گف میبینما چن روزه هی صد تومن صدتومن میکنی ازم،من چشام اشکی شد ازاینکه استقلال مالی ندارم گفتم راست میگی ازتوپول میگیرم ک برم برات کیک بخرم واقعا مسخره اس،اونم بوسم کرد وگف دیونه این چه حرفیه من وتوندارین،ولی رفتارش بهم واقعا برخورد مامانم همیشه میگه توحساسی واقعا حساسم یاحق دارم چرابی طرف قضاوت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بنده خدا چیزبدی نگفته ک شما حساس شدی ،من اصلا این ۶سال واسه شوهرم تولد نگرفتم😂😂الهی بمیرم براش ولی تصمیم دارم امسال براش بگیرم البته همیشه کادو دادم بهش ولی جشن ن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

خیلی حساسی یکم رو خودا کار کن

بعد اینکه ن من فقط تولد بچه هارو می گیرم دوتا پسرام دیگه بقیه مناسبتا مهم نیس تا میره روز زن و روز مرد ک یچیزی میخریم 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

شوهر من اگه بود چند بار هی تشکر میکرد

هیچوقت بهش نمیگم چند روز قبل تولدش کارامو میکنم یا چند روز جلو تر یا شب تولدش یهو همه چیو اماده میکنم سورپرایز بشه

از بچگی عااااشقققق تولد بودم همیشه دلم میخاست یکی واسم تولد بگیره ولی..........

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بله میگیرم.

بیین همسرت چیز بدی نگفته..

ما همیشه اقایون رو‌نادیدخ میگیریم

و فکر میکینم خودمون فقژ احساس داریم.

از اول یادگرفتیم مثلا داماد کادوچیکار میخواد

یا مراسمات عروسی همه برای هدیه عروس میارن.

.

ولی واقعیت برای خانمایی که درامد ندارن

باید مثلا از عیدیشون یا هدیه یای چیزی که میگرن

پس انداز کنن بخرن

یا همین کیک که مییگی با خودش باید بری بگیری

خب این دیگه چه تولدیه پولش مال خودشه

نه که همسرتم ناراحت شدخ باشه ها.

ازین به بعد که کنار هم عمر با عزت و سلامتی دارید

سعی کن مثلا کیک اینارو ا قبل اماده کنی

هدیه هم از پول خودت بخری

💕

خیلی حساسی یکم رو خودا کار کن بعد اینکه ن من فقط تولد بچه هارو می گیرم دوتا پسرام دیگه بقی ...

خب منمـسالی ی بار تولدهمسرمو دونفره میگیرم دا البته سه نفره ،بای کیک کوچیک والسلام