2777
2789

خیلی تو ذوقت میخوره میای با یکی تو نی نی سایت حرف میزنی مشورت میخوای یهو میبینی طرف تاپیک زده امتحان شیمی گند زدم یا کلاس کنکور کجا برم :///// خب نوجوون های عزیز چرا همه جا نظر میدین وقتی تجربه ندارین هنوز عاقل نشدین 

مگه مجبور کردن برید تو تاپیک موضوع زن و شوهر 40 ساله نظر بدین با حضورتون مخالف نبودم تاوقتی دیدم همه جا را بچه بازی فرض کردین 

نرین تو عنوان هایی که تخصص ندارین مرسی اه

من به آرزو هام قول رسیدن دادم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت تبادل نظره هر کی با هر سنی می‌تونه نظر بده عزیز

به چه قیمتی؟ زرتی میگن طلاق بگیر یا شوهرتون بنداز سرکوچه کجاش کمک کردنه

قبول دارم.بعضی از تجربه ها جز با افزایش سن و تجربه ی محیطای بزرگتر به دست نمیاد. یه جیز خیلی بدی همکه بعضیاشون دارن؛ اینه که فکر میکنن تمام تجربه های دنیا رو کسب کردن و سرد و گرم زنرگی رو چشیدن؛ در صورتی که اصلا اینطور نیست

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

عاقل شدن به سن نیست ، به سختی هایی و گذر کردن و از موانع زندگی است و چقدر ازشون درس گرفتید .

بچه هایی نوجوونی هستند که دارند با طلاق پدر و مادر ، بی پولی ، خیانت والدین بهم ، تجاوز ، ازدواج زود هنگام ، و.......

دسته پنج نرم میکنن ، و وقتی به سن ۱۸ سال برسن به اندازه یه کوه  قوی و از یک خانم ۴۰ ساله بیشتر میفمن 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
قبول دارم.بعضی از تجربه ها جز با افزایش سن و تجربه ی محیطای بزرگتر به دست نمیاد. یه جیز خیلی بدی همک ...

همینا بگو فکر میکنن عقلشون کامل شده نمیدونن دوسال دیگه به الانشون میخندن