2777
2789
عنوان

افسردگی نوجوان

2665 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

پسرم ۱۷سالشه تا پارسال هیچ مشکلی نداشت و مرتب ورزش میکرد تااینکه  با یه دختری که  دوست بوده به دلایلی کات شده دوستیشون و من بعدهامتوجه شدم  ازون موقع افسردگی عمیق داره حتی  خودزنی و خودکشی هم داشته چندجلسه بااصرارمشاوره رفت که متاسفانه مشاور سنش بالابودو همش نصیحتش می‌کرد!

و وضعیتش بدترشد وباز هم بااصرار بردمش روانپزشک که دارو بهش دادولی مرتب مصرف نمیکنه .  الان هرکاری میکنم حاضرنیست دیگه مشاوره بیاد واقعا دیگه کم آوردم حالش اصلا خوب نیست و بشدتم لجبازه کارم شده گریه اگه تجربه ای دارین بگین دعاتون میکنم 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔

من خودم برا افسردگی سرترالین ۱۰۰ میخورم .. دکتر دارو ننوشت مگه؟ 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من 19 سالمه دوسال از پسرتون بزرگترم ولی کاش هیچوقت تو این سنای حساس نمیرفتیم تو رابطه :) 

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روانشناس خوب پیدا کنید اول خودتون باهاش صحبت کنید ببینید چه راهکاری بهتون میده برای این‌که بره تراپی. مشاور خانواده و... واقعا خیلی وقت‌ها کاری از پیش نمیبره، طرف باید تراپیست حرفه‌ای باشه و سوادش رو داشته باشه با نوجوان کار کنه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بیشتر باهاش دوست باشید 

حالت سرزنش و نصیحتی باهاش صحبت و رفتار نکنید 

بزارید احساس راحتی کنه باهاتون و قانعش کنید 

بیشتر بهش محبت کنید و اگه اون با شما لج کرد شما دیگه لج نکن بزار آروم بشه 

وقتی عصبیه با ملایمت رفتار کنید باهاش 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
من 19 سالمه دوسال از پسرتون بزرگترم ولی کاش هیچوقت تو این سنای حساس نمیرفتیم تو رابطه :) 

دقیقا پسرم تاقبل این ماجراها خیلی شادوپرتلاش بود ولی تو این یه سال داغون شده

یه روانشناس خوب پیدا کنید اول خودتون باهاش صحبت کنید ببینید چه راهکاری بهتون میده برای این‌که بره تر ...

خیلی تحقیق کردم ویه مشاور عالی پیداکردم ولی حاضرنیست حتی یه جلسه بره 

بیشتر باهاش دوست باشید  حالت سرزنش و نصیحتی باهاش صحبت و رفتار نکنید  بزارید احساس راحتی ...

من وپدرش خیلی باهاش کنارمیایم خودش میگه تنها شانس زندگیم شما بودین ولی متاسفانه بدون کمک نمیتونه خودشو ازین حال نجات بده حالشم هی داره بدترمیشه 

من وپدرش خیلی باهاش کنارمیایم خودش میگه تنها شانس زندگیم شما بودین ولی متاسفانه بدون کمک نمیتونه خود ...

به نظرم با زور مشاور نبریدش 

بزارید با رقبت بیاد 

و حتما یه مشاور خوب پیدا کنید چون مشاور بد کار رو بدتر میکنه 

شما هرچقدر میتونید باهاش مهربون تر باشید 

جا های مورد علاقه ببریدش مثلا اگه سینما دوست داره ببریدش سینما

یا اگه میدونید یه چیزی رو خیلی دوست داره و مناسبش هست رو براش بخرید 

اونم کم کم آروم میشه الان یکم براش اوضاع حساسه 

به نظرم با زور مشاور نبریدش  بزارید با رقبت بیاد  و حتما یه مشاور خوب پیدا کنید چون مشاو ...

کلا یه جورایی سمت چیزای منفی رفته فقط میخاد هرجوری هست خودشو آروم کنه و از ماهم میخاد هیچ کاری بهش نداشته باشیم حتی جایی هم باهامون نمیاد تو حال بدوتنهاییش غرقه 

کلا یه جورایی سمت چیزای منفی رفته فقط میخاد هرجوری هست خودشو آروم کنه و از ماهم میخاد هیچ کاری بهش ن ...

مثلا اگه یه کلاسی رو همیشه دوست داشت بره باهاش صحبت کنید و ثبت نامش کنید 

باهاش صحبت کنید مثلا سعی کنید قانع شه که ارزشش از اون دختر خیلی بالاتره و اون لیاقت داشتن اینو نداره 

یا بهش بگید تو این سن این تصمیمات غلطه باید بزرگ تر بشه تا واقعا عشق رو درک کنه 

حواستون باشه تنهاش اصلا نزارید که خدایی نکرده کار خطرناکی نکنه

خیلی تحقیق کردم ویه مشاور عالی پیداکردم ولی حاضرنیست حتی یه جلسه بره 

اول خودتون برید، با تجربه منفی‌ای که داره از قبل تعجبی هم نداره حاضر نشه بره. من همسرم ده سال از پسر شما بزرگ‌تره و خودش روانشناسه اما بخاطر تجربه منفی‌ای که از روانپزشک داشت حاضر نبود بره دوباره امتحان کنه! دیگه پسر شما که یه نوجوون و بی‌تجربه‌ست. بعضی وقت‌ها روانشناس‌ها راهکار‌های خوبی میدن که خودتون بتونید با پسرتون ارتباط بهتری پیدا کنید توی اون شرایط روحیش که راضی بشه کمک بگیره دوباره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "