2777
2789
عنوان

یه بنده ی مضطرِخدا،ملتمس دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست
میشه لطفا درخواست دوستی منو بپذیرید؟ 

بله میشه فقط بعضی روزها درخواستهام باز نمیشن و امروز جزو همون روزها هستن. میخواین شما لغو کنین من درخواست بدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه نتونستم لغو کنم، هر چی گشتم پیدا نکردم کجا باید لغوش کنم

تو پروفایلتون وارد بشین قسمت دوستان من و درخواستهای دوستی رو بیارین درخواستهای ارسال شده یه همچین چیزی کلمه آخرش دقیقا یادم نمیاد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انشالله با دعای دیگران وخودت  به مراد دلت برسی .  اسی  الهی گره کورت  باز بشه ...

ممنون عزیزم.

ایشاالله تو هم برسی به هر آنچه خواسته ی دلت هست.❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
گاهی بله براورده نمیشه ولی آدم دلش راضی و شاده... انگار حاجتش براش کمرنگ میشه... ان شاء الله ما اگر ...

آخه حاجت من همون آرامشو شادی تو زندگیم هست ایشاالله که همه برسن بهش تو زندگیشون.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاء الله حاجت روا بشین 🌹

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼