2777
2789

هِی چی بگم

یا نمیبخشی و میری و تمام

یا میبخشی و میمونی و به ظاهر شاید اوضاع آروم شه شاید هیچ وقت هم خیانت دیگه نبینی ولی کافیه فقط یه لحظه به اتفاقی که برات افتاده فکر بکنی 

کافیه فقط یه ثانیه از روزایی که بهت گذشته یادت بیاد اونوقته که داغون میشی قلبت میپاشه از هم

متاسفانه آثار مخرب خیانت هیچ وقت از روح و روان خیانت دیده پاک نمیشه هیچ وقت.

کاش آدما بفهمن خیانت چه میکنه با طرف مقابلشون اونوقته که هیچ وقت نمیرن سمتش البته اگه ذره ای وجدان بیدار داشته باشن.

خدا💖 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیکارکنم . اصلا ممیدونم باید مطمین باشم یا نه؟ نکنه با حرفاش خاک بشم؟؟ نکنه تهمت بوده و زن ...

تایپکه خوندم اول مطمعن شو بعد تصمیم بگیر اگه خیانت کرده بود نبخشش چون خودت نابود میشی 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

[QUOTE=298090514]هِی چی بگم یا نمیبخشی و میری و تمام یا میبخشی و میمونی و به ظاهر شاید اوضاع آروم شه شاید هیچ وقت ه ...[/QUOTEچطور بفهمم چیکار کرده؟

به شوهر زنه زنگ بزنم؟؟

تایپکه خوندم اول مطمعن شو بعد تصمیم بگیر اگه خیانت کرده بود نبخشش چون خودت نابود میشی 

چطور مطمین شم؟؟

چیکار کنم؟ 

اگه اشتباه باشه زندگیم میره رو هوا اگه حقیقت باشه نمیتونم ببخشمش

خوندم به نظرت شوهرت راست میگه یا دارن پاپوش درست میکنم ابروش رو ببرن

نمیدونم

ولی تا جایی که میدونم ادم بی شرفی نیس که بره با زن شوهردار

ولی شوهره میکه اونیکه چت کردم من بودم منکر نشو

نمیدونم ولی تا جایی که میدونم ادم بی شرفی نیس که بره با زن شوهردار ولی شوهره میکه اونیکه چت کردم م ...

مطمئن شو با کسی دشمنی نداره که با این روش خیلی عالی میتونه انتقام بگیره با خودش صحبت کن

مطمئن شو با کسی دشمنی نداره که با این روش خیلی عالی میتونه انتقام بگیره با خودش صحبت کن

دشمن زیاد داره

تو ویسا متوجه شدک۳نفر دارن کمکش میکنن تا خودشو از این قضیه در بیاره

ولی حرف شوهرزنه تو گوشمه که میگه بار اخر من چت کردم نه زنم