2777
2789
عنوان

سقط چند هفته‌ای

135 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من اولین روز اخرین پریودم 16 ام اردیبهشت بود از پریود بعدیم چند روز گذشته بود بی بی زدم مثبت بود امروز سقط داشتم از کجا بفهمم کامل دفع شده جنین اصلا معلوم میشه تو این هفته ها احتمالا 6هفته بوده با توجه ب تاریخ پریودم!؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

چجوری فهمیدی سقط شده 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری فهمیدی سقط شده 

خونریزی داشتم یه سری چیزا هم خارج شد یکی فک کنم جفت بود بقیه لخته خون نمیدونم جنین هم دفع شده یا نه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
از کجا اینقدر مطمئنی

کاملا خونریزی داشتم الانم کلی لخته خون و احتمالا جفت بود دفع شد

اینطوری نمیشه دقیق گفت. حتما باید برید سونو.

خب سونو رو کی برم صبر کنم خونریزی تموم شه یا فرقی نداره؟ 

خونریزی داشتم یه سری چیزا هم خارج شد یکی فک کنم جفت بود بقیه لخته خون نمیدونم جنین هم دفع شده یا نه

منم الان یک هفتس خونریزی دارم و لخته خون زیاد دیدم واسه من شدید هم هست ولی دوباره آزمایش دادم سقط نشده برو سونو فکر نکنم سقط کرده باشی 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️
منم الان یک هفتس خونریزی دارم و لخته خون زیاد دیدم واسه من شدید هم هست ولی دوباره آزمایش دادم سقط نش ...

ممنون حتما میرم

بعد از تموم شدن خونریزی برم سونو؟ 

من سابقه سقط دارم

خونریزی داشتم ماماگفت سقط شده

بعدازخونریزی تموم شدبرای اطمینان برو سونو البته من لخته ایناندیدم

تموم که شدرفتم سونو 

گفت مه یه لخته خون تورحمت مونده بایددارو بگیری دفع بشه

کلی امپول وشیاف بهم دادن ولی اصلا خونریزی نداشتم

یه ازمایش دادم بعدچن روز 

بتا حاملگی خیلی بالازد

بردم پیش دکترگفتم شماگفتین سقط کردی چرا بتا انقدبالامیزنه؟

گفت شایددوباره حامله شدی

گفتم بعدازقطع خونریزی من اصلانزدیکی نداشتم بعدشم تواین ده روزمن چطور حامله شدم وانقدبتابالابزنه

اخرش مشخص شدکه من دوقلو بارداربودم یکیش افتاده یکیش مونده

شماهم بعدقطع خونریزی سونو انجام بده

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست
من سابقه سقط دارم خونریزی داشتم ماماگفت سقط شده بعدازخونریزی تموم شدبرای اطمینان برو سونو البته من ...

منم قبلا سقط داشتم همینجوری خونریزی اینام مث دفه قبل بود ولی بازم مطمئن نیستم چون کامل دفع شده باشه میرم سونو ممنون