2777
2789

هیچ دوستی ندارم تاکید می کنم هیییچ

خانوادم کلا کاری به کارم ندارن از ساعت هشت به تک تکشون زنگ زدم هیچ کدوم جواب ندادن یکیشون پیام داده ما اومدیم سینما کاری داشتی زنگ زدی؟ 

حتی نگفتن دارن با هم میرن سینما 

نگاه می کنم به خودم میبینم تنها معاشرتم (غیر از مسائل کاری) با ادمای دیگه شده حرف زدن تو نی نی سایت 

اینجام که تازگیا نود درصد تاپیکا سرکاریه اصلا ادم نمی دونه به کی اعتماد کنه

ایز نرمال منم ابنجوریم چرا نشستی برو باشگاه حرفه یادبگیر

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لازمه تو خودتو بیشتر به خانواده ات نزدیک کنی

بهشون بگو دفعه بعد منم درجریان بگذارید یایه روز تو برنامه بریز باهم برید سینما و...

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
شاید لازمه تو خودتو بیشتر به خانواده ات نزدیک کنی بهشون بگو دفعه بعد منم درجریان بگذارید یایه روز ت ...

فک می کنی نگفتم 

اصلا همین زنگ زدن واسه احوالپرسی کاریه که سالی یه بارم اونا نمیکنن

ننشستم سر کار میرم منظورم معاشرت غیر کاری و تفریحه

نوچ هعی بیا منو ببر بهترین دوست میشم برات چون کسی این دوره زمونه وفادار نمیخواد هعععععی کاش پیشت بودم گرچه فرق سنی زیاده ولی عشق و حال میکردیم

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
ناراحت شدم برات

منم برا پروفت