2777
2789
عنوان

کسی بوده واکسن ۱۸ ماهگی بچشو نزده باشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 20 پست
وای 🤦

واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون می‌گفت همین پاکستان بیشتر بچه رو مریض می‌کنه(که زر میزنه از رو جهل و نادانی بیش نیس)

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون می‌گفت همین پاکستان بیشتر بچه ...

بگو همه ی دکترا ی کل جهان قدر تو نمیدونن ،اگه این واکسنا نبود جمعیت اینقدر زیاد نمیشد ،چرا قدیم بچه ها بیشتر از ۵ماه زنده نمیموندن ؟؟!چقدر بچه بخاطر فلج اطفال مردن و ناقض شدن ،بابا انگار عهد بوقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون می‌گفت همین پاکستان بیشتر بچه ...

بهش بگو پس چرا زمان قدیم  که واکسن نبود مردم از ابله و سرخک و اوریون میمردن اما الان آمار مرگ و میرشون تقریبا نادره؟! بعضیا چه قدر در مقابل فهمیدن مقاومن!!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
بهش بگو پس چرا زمان قدیم  که واکسن نبود مردم از ابله و سرخک و اوریون میمردن اما الان آمار مرگ و ...

خدایی میگم که خیلی احمقه یه جوری رفتار می‌کنه انگار ماها خیلی احمقیم و اون داناست من هردفعه اینو جایی میبینم یا هم صحبت میشیم بعدش ژلوفن لازم میشم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خدای من باورم نمیشه !! یعنی تو دوره ی الان با وجود این همه اطلاع رسانی  شما مردد هستین واکسن ...

باورتون بشه. کرونا خیلیارو بیدار کرد. 

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد.