واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون میگفت همین پاکستان بیشتر بچه رو مریض میکنه(که زر میزنه از رو جهل و نادانی بیش نیس)
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون میگفت همین پاکستان بیشتر بچه ...
بگو همه ی دکترا ی کل جهان قدر تو نمیدونن ،اگه این واکسنا نبود جمعیت اینقدر زیاد نمیشد ،چرا قدیم بچه ها بیشتر از ۵ماه زنده نمیموندن ؟؟!چقدر بچه بخاطر فلج اطفال مردن و ناقض شدن ،بابا انگار عهد بوقه
واقعا بعضیا خیلی احمقن من یک روز هم تاخیر ننداختم واکسناشون رو ولی اون میگفت همین پاکستان بیشتر بچه ...
بهش بگو پس چرا زمان قدیم که واکسن نبود مردم از ابله و سرخک و اوریون میمردن اما الان آمار مرگ و میرشون تقریبا نادره؟! بعضیا چه قدر در مقابل فهمیدن مقاومن!!
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍