2777
2789
سلام من ۲دوره برا ازاد سازی تخمک این امپول زدم کیست شده باید چیکار کنم کسی تجربه داره؟
بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
با دکترت صحبت کن امپول باعث کیست نمیشه که اون قرص هایی که مصرف کردین که برای تقویت رشد فولیکول احتمالا باعث کیست بوده البته اگه قبل از مصرف قرص کیست نداشتین
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مائده احتمالا بهت کلوموفن داده که کیست شده.بهش بگو لتروزول بده محاله کیست بشه
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لتروزول هم کار کلوموفن رو میکنه با این تفاوت که کیست نمیسازه
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چند دوره هست که قرص مصرف میکنی؟
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
بیشتر از 3یا 4ماه میشه کیست حتما باید بینش فاصله باشه
مائده چاره ای نیست دیگه ماها باید خیلی تلاش کنیم متاسفانه.خدا به یکی به راحتی میده و قدر نمیدونه به یکی هم مثل من 9سال نمیده