2777
2789

من نمیدونم من حساسم یا اینا زیادی بی عاطفه هستن

هم جفت خواهرشوهرام از وقتی فهمیدن من باردارم یه زنگ نزدند حالمو بپرسن یا حتی به شوهرم زنگ بزنن تبریک بگن بابا شده .

هم بقیشون.

جاری‌ام که بماند هیچی .

به شما تبریک گفتن یا من فقط اینجوریم؟ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

به مادرشوهرم هم یه بار گفتم 

گفت به من کلی خوشحالی کردن🫤🫤🫤🫤

مسخره نبست بنظرتون؟ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت چیه

هنوز که معلوم نیست.

ن من بعد کلی وقت و نازایی باردار شدم .بازم ن زنگ ن تبریک هیچ هیچ 

نه ویارونه 

تازه بچم یک ماهه شد بعد اومدن دیدنش

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بارداری مگر تبریک داره ؟؟؟

والا من به این فک میکنم یه روزی داداش کوچیکم پدر بشه چقد ذوق میکنم زنگ میزنم تبریک میگم. حتی براش خرید میکنم 

ن من بعد کلی وقت و نازایی باردار شدم .بازم ن زنگ ن تبریک هیچ هیچ  نه ویارونه  تازه بچم ی ...

چرا واقعا اخه؟ 

در ظاهر وقتی منو میبینن خیلیم تحویلم میگیرن و اوکیه هنه چی 

با توجه به شناختی که ازشون دارید خودتون میتونین بفهمید قصد شون از اینکار بی توجهی بوده یا نه !

چون اینطور که تو نی نی سایت متوجه شدم بعضی از  خانواده  برای بارداری زیاد اشتیاق به خرج نمیدن و در عوض بعد تولد که مطمئن شدن بچه دنیا میاد شادی میکنن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

چه جالب. الان یکی تاپیک زده مادرشوهرم میگه به جاری که باردار شده زنگ بزن تبریک بگو. خودش دوست نداشت. البته دلایل خودشو هم داشت دیگه.

ولش کن. زنگ نزنن. مثلا زنگ زدن اونها چی فایده ای داره. بی خیال.

والا من به این فک میکنم یه روزی داداش کوچیکم پدر بشه چقد ذوق میکنم زنگ میزنم تبریک میگم. حتی براش خر ...

من در عمرم به هیچ کسی بابت بارداری تبریک نگفتم و نخواهم گفت عزیزم....زندگی رو راحت بگیر و بگذر