2777
2789

قرص خوردم ولی دارم میمیرم چه غلطی کنم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اه انقدر بدم میاد وقتی پریودم واسم مهمون بیاد همش میوفته پریودم 🫠

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
شیاف دیکلوفناک 

تازه نوافن خوردم مشکلی پیش نیاد؟

دوساعت میشه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
یکم دراز بکش استراحت کن  ژلوفن_چای نبات و یکم حوله گرم کن بزار یا کیسه آب گرم تا آروم شی

مرسی عزیزم

شیاف بذار 

کیسه آب گرم رو شکمت بذار 

نداری پارچه گرم کن تند تند بذار رو شکمت 

در رو هم برا مهمونا باز نکن 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
شیاف بذار  کیسه آب گرم رو شکمت بذار  نداری پارچه گرم کن تند تند بذار رو شکمت  در ر ...

خدا خیرت بده اصلا یادم نبود شیاف بذارم

خدا خیرت بده یادم انداختی

عزیزم برای پریودی اضلا قرص نخور همیشه شیاف بذار قرص خون ریزی رو کم میکنه ضرر داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
 عزیزم برای پریودی اضلا قرص نخور همیشه شیاف بذار قرص خون ریزی رو کم میکنه ضرر داره

بران ۵تا توحید خوندم داشتم میمردم