ب شوهرت قرص ویتامین E و قرص جوشان ویتامین C بده بخوره
رابطتون هم به حداقل برسوند سعی کنید بین رابطههاتون سه چهار روز طول بکشه و فقط موقع تخمک گذاری اقدام کنید بعد از تخمک گذاری هم رابطه با جلوگیری داشته باشین اینطوری خیلی بهتره زودتر نتیجه میگیرید
ولی برای زمانش دکتر به من گفت تا ۶ ماه بعد از اقدام اگر باردار نشدی بعد بیا.
درکل خیلی عجله نداشته باش.
البته بهتره قبل اقدام بری دکتر ازمایش و پاپ اسمیر بدی که اگه مشکلی نداشتی بچه دار بشی.ممکنه ویتامین و آهن بدنت کم باشه یا کم خونی داشته باشی که بهت قرص میده.
کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی کیت تخمک گذاری بخری و از روز دوازدهم پریود تا پنج روز هرروز بزنی وقتی ک کیتت پررنگتر از بقیه شد روز تخمک گذاریته.یا هم دوران پریودت ینی از این ماه تا ماه بعدیت که باز پریود میشی حساب کن چند روزه، از پریود بعدیت ۱۴ روز بیا عقب میشه روز تخمک گذاریت من اینطوری حساب کردم همون ماه باردارشدم البته علائم هم داری روز تخمک گذاری