2777
2789
عنوان

آمادگی و اقدام برای بارداری؟

419 بازدید | 21 پست

سلام شوهرم کم تحرکی اسپرم داره ولی دکتر گفته مشکلی نیست میتونی بچه دار بشی

میخوام اقدام کنم برای بچه

دوستان لطفا بگید هم خودم و هم همسرم چی بخوریم؟

و از تایم اقدام اگر باردار نشدم چقدرش طبیعیه و چقدرش غیر طبیعی ؟(یعنی بعد گذشت چند ماه باید بریم دکتر؟)

هرروز صبح ناشتا ی قاشق سیاه دونه و عسل بخورید 

ب شوهرت قرص ویتامین E و قرص جوشان ویتامین C بده بخوره

رابطتون هم به حداقل برسوند سعی کنید بین رابطه‌هاتون سه چهار روز طول بکشه و فقط موقع تخمک گذاری اقدام کنید بعد از تخمک گذاری هم رابطه با جلوگیری داشته باشین اینطوری خیلی بهتره زودتر نتیجه میگیرید

خوراکی چیز خاصی نمیدونم

ولی برای زمانش دکتر به من گفت تا ۶ ماه بعد از اقدام اگر باردار نشدی بعد بیا.

درکل خیلی عجله نداشته باش.

البته بهتره قبل اقدام بری دکتر ازمایش و پاپ اسمیر بدی که اگه مشکلی نداشتی بچه دار بشی.ممکنه ویتامین و آهن بدنت کم باشه یا کم خونی داشته باشی که بهت قرص میده.

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی چیز خاصی نمیدونم ولی برای زمانش دکتر به من گفت تا ۶ ماه بعد از اقدام اگر باردار نشدی بعد بیا ...

پاپ اسمیر ندادم تاحالا

ولی ازمایش دادم مشکلی نداشتم قرض فولیک اسید هم میخورم

پاپ اسمیر ندادم تاحالا ولی ازمایش دادم مشکلی نداشتم قرض فولیک اسید هم میخورم

تنبلی تخمدان اگه قبلا نداشتی پاپ اسمیر نمیخواد.

همون فولیک اسید خوبه بخوری.

انشالا زودی مامان میشی😍

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
تخمک گذاری چ جوری بفهمم؟

میتونی کیت تخمک گذاری بخری و از روز دوازدهم پریود تا پنج روز هرروز بزنی وقتی ک کیتت پررنگتر از بقیه شد روز تخمک گذاریته.یا هم دوران پریودت ینی از این ماه تا ماه بعدیت که باز پریود میشی حساب کن چند روزه، از پریود بعدیت ۱۴ روز بیا عقب میشه روز تخمک گذاریت من اینطوری حساب کردم همون ماه باردارشدم البته علائم هم داری روز تخمک گذاری

تنبلی تخمدان اگه قبلا نداشتی پاپ اسمیر نمیخواد. همون فولیک اسید خوبه بخوری. انشالا زودی مامان میشی ...

تنبلی تو سونو نداشتم ولی ی دکتر بهم گفت ممکنه داشته باشی تو سونو معمولی مشخص نشه آخه پریودام نامنظمه

تنبلی تخمدان اگه قبلا نداشتی پاپ اسمیر نمیخواد. همون فولیک اسید خوبه بخوری. انشالا زودی مامان میشی ...

تو سونوگرافی نداشتم تنبلی

ولی ی دکتر بهم گفت اضافه وزن داری ممکنه معلوم نکنه

البته دارم وزنمو میارم پایین

تنبلی تو سونو نداشتم ولی ی دکتر بهم گفت ممکنه داشته باشی تو سونو معمولی مشخص نشه آخه پریودام نامنظمه

منم پریودم نامنظم بود ولی تنبلی نداشتم.

تیروییدمم کم کار بود.

بعد از ۴ سال از ازدواجمم باردار شدم که دکتر گفت زمان میبره و اینا ولی توی اولین اقدام گرفت.

همه چی بستگی به بدنتون داره و اینکه زمان دقیقشو بدونی