2777
2789
عنوان

مامانم فا*ل گوش وایمیسه..

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست
دقیقاااا.  ولی کلا مامان من از نظر شخصیتی و اداب و اینا خیلی انگار بالغ نیست با اینکه ۵۰ سالشع

زودتر برو سر زندگیت مامان شدی بر اساس دینت بچه رو تربیت کن اینطوری هم بچه مودبی داری هم خیالت راحته دین روش نظارت داره دروغ نمیگه غیبت نمیکنه دزدی دلشکستن رابطه نامشروع گناه حرام تو کارش نیست فقط باید گاهی بعضی چیزا رو بهش یاد آوری کنی چند سال پیش برای اینکه آب چشم بچه هامو بگیرم سگ شدم زدم سیم آخر گفتم گوشیاتونو بدید چک کنم اول گفتن حریم خصوصیه و....دیدن حالیم نیست گوشیاشونو دادن منم ی چرخ زدم بعد بهشون گفتم اگه چیزی داشتین شرم کردید من ببینم پاکش کردید حواستون باشه خدا دیده اون کسی که باید ازش شرم کنید خداست طوری رفتارکنید روز قیامت روتون بشه تو چشم خدا نگاه کنید

برو تو اتاق در رو هم قفل کن ولی هر جا مشکلی داری با مامانت مشورت کن.بزرگترها به هر حال تجربه بیشتری ...

اتاقممم انقد صدا میبره بیرون 😂😂 

شانس ندارم

ولی همیشه من ب او مشاوره دادم بخدا. او گمراهم میکنه. ما بچه اش از اون خیلی بالغ تریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بنظر منم همه این رفتارا ریشه تو بچگی داره. ینییی خونه نامزدم ک میرم و برمیگردم. انقددد سوال میپ ...

جواب کلی و سربالا بده.  اصلا وارد جزییات نشو. وگرنه بیچاره ای....  کمکم هم براش توضیح بده زندگی شخصی من حریم خصوصی منه...  

الانم داره بعضی رفتارهایی که بامن میکنه رو باخواهرم که مجرده میکنه بعضی موقع ها بهش یه چی میگم نکن واینا با اعصبانیت جواب میده انگارمن هیچی نمیدونم و اون همه چیرومیدومه منم دیگه بهش هیچی نمیگم

بخدا روم نمیشه بهش بگم اینجوری میکنی اون یکی دخترم بخاطررفتارهای تومجبورمیشه مثل من به یه زندگی اجباری تن بده بخاطراینکه توخونه تو ارامش نداره

زودتر برو سر زندگیت مامان شدی بر اساس دینت بچه رو تربیت کن اینطوری هم بچه مودبی داری هم خیالت راحته ...

من خودم خیلی مذهبی نیستم. ولی خیلی حرفتو قبول دارم. ادمایی ک بر اساس دین و چیزی ک خدا بد دونسته بالغ میشن خیلیی انسان تر و مودب و نجیب بار میان

الانم داره بعضی رفتارهایی که بامن میکنه رو باخواهرم که مجرده میکنه بعضی موقع ها بهش یه چی میگم نکن و ...

مامان من دلش میخاست فقط من ازدواج کنم. با همینی ک خودش دلش می خواست. تو اتاق درس میخوندم اونقد میومد زیر گوشم میگفت ک اخر تن دادم ب ازدواج. خیلی اعصابمو خورد میکرد . 

دلم نمیاد اینجوری بگم ولی اینا مادر نیستن بخدا. 

مادر شدن خیلی مسولیت میخاد. خودم همیشه میگم تا از همه نظر رشد نکردم و امادگی روحی شخصیتی پیدا نکردم بچه دار نمیشم. تربیت بچه خیلبدسخته

😂😂😂😂😂فکر خوبیه

به خدا راس میگم 

یبار الکی با نامزدت حرف بزن دیدی اومد ایستاد دم در آروم آروم جوری که اصلاا نشنوه برو کنار در بعد سريع سرتو برگردون بگو هااااا چیزی میخوای؟🤨

چیزی شده؟🤨

اگه حالت دفاعی گرفت بگو فضولی کار خوبی نیس 

اگه این کارت ادامه پیدا کنه منم شبا میام دم در اتاقتون وایمیسم🙄

نه اگه خودشو زد به اون راه بگو وای مامان گوشیم یه کاربرد دیگه هم داره که تازه پیدا کردم اگه‌گف چی؟😶

بگو فضولیابی داره تو هر جمعی که فضول داشته باشه رو به سمت خودش میکشه و منم میفهمم فضول خونه کیه 😏