2777
2789
عنوان

مامانم فا*ل گوش وایمیسه..

433 بازدید | 40 پست

هر موقع دارم با نامزدم حرف میزنم میاد  ف گوش وایمیسه. حرفام گوش میگیره.حتی در اتاقم باز باشه نزدیک در وایمیسه جوری ک من نبینمش

اخه نامزدمع .سرکاره تو شهر دیگه ۵ روز در هفته نیس

هرر حرفی دعوایی محبتی چیزی شاید بگم ک دوس نداشته باشم کسی بدونه. یا نمیدونم خیلی حرفا دارم ک جلو مامانم انگار روم نمیشه یجوریه. 

حرف عاشقونه یا س*کسی منظورم نیسااا. از ای حرفا نمیزنیم

کلااا. چرا اینجورین بعضی مادرا

وای مادر منم هست

تو همچی ، حتی دفتر خاطرات منم فوزولی میکرد

تو یجا قایم میکردم جن عقلش نمیرسید 

این پیدا میکرد میخوند 

منم دیگه همه کارامو پنهانی بردم جلو 

هیچیم نمیزارم بفهمه

اصن حریم خصوصی سرش نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرمنم اینجوری بود والانم هست هنوزکه هنوز۱۰سال ازدواج کردم هنوز وقتی میخوام تلفنی باهمسرم صحبت کنم میرم جایی که نشنوه

همش ازم ایرادمیگیره که چرااینجوری حرف زدی چرااینوگفتی

منم بدم میاد 

یبارم وایساده بود حواسم شد سایشو دیدم. عصبی شدم خب بدم میاد

دعواش کردم . و گفتم چ کاره زشتیه میکنی تو مثلا باید الگو ماها باشی. هیچی نگفت بعدش بارها این کارو تکرار کرد

واقعا مامانم هیچی یادمون نداد. همه چیزای خوب و تکامل شخصیتی خودمون یاد گرفتیم

وای مادر منم هست تو همچی ، حتی دفتر خاطرات منم فوزولی میکرد تو یجا قایم میکردم جن عقلش نمیرسید&nbs ...

دقیقا نمیدونم چرا فکرمیکنن اینجوری مراقب بچه هاشونن اتفاقا اینجوری بچه ها پنهمونکارترمیشن

مادرمنم اینجوری بود والانم هست هنوزکه هنوز۱۰سال ازدواج کردم هنوز وقتی میخوام تلفنی باهمسرم صحبت کنم ...

انقددد بدم میاد ک نمیدونم چجوری بگم😑. 

اونم بعدش ی چیز خصوصیمون میفهمه میاد میگه چرا ب نامزدت اینجوری گفتی. چرا تند حرف زدی 

اونوقت میگن دین کیلو چند دل آدم پاک باشه بهش بگو مطابق دین اسلام گناهه ومن حلال نمیکنم وقتی پسرام بالغ شدن بدون اجازشون به هیچیشون دست نمیزنم و حقوقشون رو رعایت میکنم کاش همه براساس دین زندگی میکردن

وای مادر منم هست تو همچی ، حتی دفتر خاطرات منم فوزولی میکرد تو یجا قایم میکردم جن عقلش نمیرسید&nbs ...

حس بدبختی بهم دست میده. 

ارامش نداریم خبر تو خونه خودمونم.

انقددد بدم میاد ک نمیدونم چجوری بگم😑.  اونم بعدش ی چیز خصوصیمون میفهمه میاد میگه چرا ب نامزدت ...

دقیقا 

دوران مدرسه هم که بادوستام حرف میزدم میشنید میگفت اینجوری حرف نزن اینجوری حرف بزن

منم انقدر بدم میاد که نگو

اونوقت میگن دین کیلو چند دل آدم پاک باشه بهش بگو مطابق دین اسلام گناهه ومن حلال نمیکنم وقتی پسرام با ...

دقیقاااا. 

ولی کلا مامان من از نظر شخصیتی و اداب و اینا خیلی انگار بالغ نیست با اینکه ۵۰ سالشع

دقیقا منم همین مشکلو دارم

همش به در اتاق من نگاه میکنه ببینه ما چی میگیم چی کار میکنیم دعوا میکنیم یا چی

تازه مثلا وقتی نامزدم تو اتاقمه من بیام تو اشپزخونه چیزی ببرم یا دوری بزنم روم کلیک میکنه ببینه الان حالتم شاده عصبیم ناراحتم که بفهمه دعوامون شده یا نه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍