یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم گریه برای چی خدارو شکر کن ک دخترت صحیح و سالمه عینک ک چیزی نیست منم دخترم کلاس ششمیه پیش دبستانی ک بود عینکی شد خیلی هم عاشق عینک شه کلکسیون عینک داره و با هر سال و مانتویی ک میپوشه یکی ست میکنه و ب خودش میگه خانم دکتر تازه وقتی هم ک ۱۸ ساله شون بشه ی عمل یک دقیقهای انجام میدم و عینک و برای همیشه حذف میکنن
نه من و همسرم هیچکدوم عینک نداریم آستیگمات هستش کارم فقط گریه اس اصلا نمیتونم قبول کنم &n ...
عزیزم شما ک بی تابی کنی روحیه دخترت هم خراب میشه فکر میکنه چ مشکل بزرگی داره غصه میخوره گناه داره بچه ب خدا هیچی نیست ی سر بور بیمارستان بخش اطفال دور از جون دختر نازت اون وقت میفهمی ک الان ناشکری میکنی
نه هیچ کدوم نداشتیم دخترم هم تنبلی داشت و هم آستیگمات بود تنبلی ش بر طرف شد و برای آستیگماتش هم عینک میزنه و گوشی و تبلت و .. طولانی مدت استفاده نمیکنه
چون من و همسرم عینکی نبودیم اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری شده دست خودم نیست میبینمش غصه ام میگیره
بچه ها تو شرایط خاص روی رفتار والدین شون بیشتر دقت میکنن الان ک ی شرایطی براش پیش اومده ک ممکنه بچه های اطراف ش نداشته باشن رفتار شما میتونه بهش خیلی کمک کنه یا برعکس باعث بشه از عینکی بودنش حس بدی بگیره ممکنه خجالتی بشه یا روی اعتماد ب نفسش تأثیر بذاره