2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید خواهش میکنم

307 بازدید | 63 پست

مامانا کسی هست بچه اش عینکی شده باشه؟

من دخترم سه سالشه و دکتر گفته باید عینکی بشه

چند روزه کارم گریه اس زندگی بهم حروم شده

کسی بوده بعد یه مدت خوب شده باشه

ارثی بوده اینقدر زود عینکی شده؟ شماره چشمش چنده. اینقدر غصه نخور بزرگ میشه عمل میکنه .

نه من و همسرم هیچکدوم عینک نداریم

آستیگمات هستش

کارم فقط گریه اس 

اصلا نمیتونم قبول کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گریه برای چی خدارو شکر کن ک دخترت صحیح و سالمه عینک ک چیزی نیست منم دخترم کلاس ششمیه پیش دبستانی ک بود عینکی شد خیلی هم عاشق عینک شه کلکسیون عینک داره و با هر سال و مانتویی ک میپوشه یکی ست می‌کنه و ب خودش میگه خانم دکتر تازه وقتی هم ک ۱۸ ساله شون بشه ی عمل یک دقیقه‌ای انجام میدم و عینک و برای همیشه حذف میکنن

نه من و همسرم هیچکدوم عینک نداریم آستیگمات هستش کارم فقط گریه اس  اصلا نمیتونم قبول کنم &n ...

عزیزم شما ک بی تابی کنی روحیه دخترت هم خراب میشه فکر میکنه چ مشکل بزرگی داره غصه میخوره گناه داره بچه ب خدا هیچی نیست ی سر بور بیمارستان بخش اطفال دور از جون دختر نازت اون وقت میفهمی ک الان ناشکری میکنی 

عزیزم شما ک بی تابی کنی روحیه دخترت هم خراب میشه فکر میکنه چ مشکل بزرگی داره غصه میخوره گناه داره بچ ...

چون من و همسرم عینکی نبودیم اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری شده

دست خودم نیست میبینمش غصه ام میگیره

چون من و همسرم عینکی نبودیم اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری شده دست خودم نیست میبینمش غصه ام میگیره

بچه ها تو شرایط خاص روی رفتار والدین شون بیشتر دقت میکنن الان ک ی شرایطی براش پیش اومده ک ممکنه بچه های اطراف ش نداشته باشن رفتار شما می‌تونه بهش خیلی کمک کنه یا برعکس باعث بشه از عینکی بودنش حس بدی بگیره ممکنه خجالتی بشه یا روی اعتماد ب نفسش تأثیر بذاره