2777
2789
و زن دوم گرفتن رو

اونم خیانته دیگه چه فرقی میکنه اصلا

دوتاش خیانتن و ظلم به حق همسر

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکر رو می کردم تاپیکهای قبلیشونو بخونید متوجه شرایط خودشون میشید هدفشون عادی سازی نیست

نخوندم تاپیکاشونو

الان نگاه میکنم ممنون  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
اونم خیانته دیگه چه فرقی میکنه اصلا دوتاش خیانتن و ظلم به حق همسر

منظورم اینه هی چن روزه زن دوم میخونیم تو ین نی سایت هی فیلم ازدواجشونو یمبینیم ،مطمئنا رو ذهنیتا اثر داره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

منظورم اینه هی چن روزه زن دوم میخونیم تو ین نی سایت هی فیلم ازدواجشونو یمبینیم ،مطمئنا رو ذهنیتا اثر ...

اها

اره منم دیدم اینکارا چیه دیگه!! اصلا زشتی این کار خود به خود محو میشه با پخش کردن فیلمشونو و صحبت دربارشون

اینم هست نی نی سایت فقط شده تایپیک خیانت ولی این موضوع رو دوست همسرم تو ذهنم انداخته میگه داشتن رابط ...

پس احتمالا ایشون یه بیمار جنسیه تنوع طلبه کلا نمیدونه عاطفه چیه فقط به روابط جنسی فکر میکنه چنین انسانی هیچ عاطفه ای به زنش نداره

واااا اروم باش اول صبی دلیلمو نوشتم بالاتر

وقتی از بحثی خوشت نمیاد سریع اونجارا ترک کن.نه که دنبال بحث وجنجال باشی

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

اگه خیانتکارباشه هربار بایکیه وانواع بیماریهارو بهم منتقل میکنه در ضمن کسی که بدون قانون وشرع باشوهرم باشه چهارچوب نداره وقبلا خیلی هرز پریده مطمئنن ناقل انواع مریضی و خلقیات بده که وارد خونواده ام میکنه ازطریق انتقال به همسر

من اگه مجبور باشم دومی تحملش شاید اولش سختتر باشه ولی درنهایت راحتترم باهاش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
😬😬😬هههه عجب ذهنیتی داره دوست همسرت مگه حیوونیم ک راه و بیراه با هرکی رابطه داشته باشیم اقا ادمی ...

میگه مگه چند بار تو این دنیا زندگی میکنیم خب خدا منو اینطور خلق کرده و لذتشو میبرم می خواست این لذت رو تو من نمیذاشت

اگه خیانتکارباشه هربار بایکیه وانواع بیماریهارو بهم منتقل میکنه در ضمن کسی که بدون قانون وشرع باشوهر ...

یعنی علاوه برا اینکه بدنشو با یکی شریک میشی احساساتش و هم شریک میشی

میگه مگه چند بار تو این دنیا زندگی میکنیم خب خدا منو اینطور خلق کرده و لذتشو میبرم می خواست این لذت ...

هر لذتی که خدا تو وجود انسان قرار داده راه درست برای ارضای اون رو هم گذاشته اگه انسان به معنیی واقعی باشی اون راه درست رو انتخاب میکنی ولی اگه از انسانیت فقط حیوان ناطق باشی راه های زیادی رو انتخاب میکنی که درست هم نیس

یعنی علاوه برا اینکه بدنشو با یکی شریک میشی احساساتش و هم شریک میشی

اون مردی که با کسی دیگره دیگه از چشمم افتاده من فقط بعنوان پذر بچه هام میبینمش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
میگه مگه چند بار تو این دنیا زندگی میکنیم خب خدا منو اینطور خلق کرده و لذتشو میبرم می خواست این لذت ...

مگه خدا این لذت رو در وجود انسانها قرار داده که هرکیو دیدن باهاش رابطه برقرار کنن که لذت ببرن؟

پس ازدواج برای چیه؟ 

بخوایم طبق این اصل پیش بریم که سگ و گربه ها شرافتمندانه تر از ما زندگی میکنن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵