2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم رو با پیاز بذارید هشت ساعت بپزه البته اگه قلم گوساله یا گاو باشه هشت ساعت اگه گوشفند باشه کمتره تایم پختش. بعد از پخت ابش رو از صافی عبور کن و همه رو میکس کن . به ابش کمی عدس و جو کمی هویج اگه جو دوست نداری می‌تونی خرده برنج اضافه کنی کمی رب اضافه کن به اندازه یه قاشق سوپ خوری و شعله رو کم کن تا جا بیفته . ورمیشل هم میتونی اضافه کنی بستگی به ذائقه بچه داره . سبزی جعفری یا گشنیز هم علاقه ای هست .دوست داشتی . ادویه هم  نباید بزنی .

قلم برای بچه دوساله سنگینه جذب بدنش نمیشه به روده هاش صدمه میزنه  بچه این سن اگه دنبال سوپ مقوی براش هستی سوپ پای مرغ اون قسمت که انگشت داره بپز تو سوپش بسته به شرایط گوارشش آلو زرشک حبوبات کدو سبز کرفس هویج پیاز سیرتازه فلفل دلمه پوره گوجه گردلیمو زردچوبه دارچین زنجبیل آب لیموی تازه سرکه سیب سیب زمینی  بلغور گندم آرد گندم برنج کشک بدون نمک بریز      جو یا آردجو بلغور جو کره روغن برای بچه ها سیری کاذب میاره   رب گوجه یا هر غذای آماده ای نمک وشکر قند نبات  برای بچه ضرر داره  نودل ماکارونی زعفرون ماکارونی پاستا کاکائو پنیر باعث بیش فعالی میشه  سوپشو هر بار بسته به ذائقه خودتون با چند تا از این مواد بپز که هر بار طعمش متفاوت باشه