2777
2789
عنوان

چیکارش کنم؟!!؟

224 بازدید | 21 پست

صبح پا شدم دیدم مرغ عشقم مرده!! 😟صحنه ی خیلی بدی بود و واقعا هیچیش نبود هیچ علائمی نداشت بگم مریض شده بود یا مسموم یاا..... میدونم موضوع خوبی برای تاپیک نیست ولی الان با جسدش چیکار کنم؟ دلم نمیاد بندازمش !!

سوال دیگه ای هم دارم یه عروس هلندی هم دارم بعد از مردن مرغ عشقم اتفاقی برای اون که نمیفته ؟ نمیدونم مثلا از غم و اندوه ایناا ولی اصن به نظر نمیاد که ناراحت باشه یا همچین چیزی!

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
آخییی عزیزم چه صحنه ی بدی 😔من خودم از پرنده ها بشدت میترسم ولی الان گفتی مرده ناراحت شدم 

خیلی دوستش داشتم مهربون و باهوش بود و تازه شروع کرده بود به حرف زدن الان نمیدونم واقعا چیکارش کنم!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان اون یکی جفتش چی میشه؟؟ 

خودمم نمیدونم الان هیچ مشکلی نداره و دور قفس بازی می کنه...

عروس هلندی تو ببر دامپزشکی چک کنن جسد زیاد بمونه مریضی منتقل میکنه

سریع برداشتم از تو قفس ولی نمیدونم از دیشب چقد مونده..