2777
2789
عنوان

خوابم گرفته کارام موندههههه:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6908 بازدید | 156 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایییی اینجوری خیلی سخته😥 صبح ها هفت وهشت بیدارش کنی و ظهرم یک ودو یک ساعت بخوابه چی؟؟  اینم ...

آره دیگه پاهام سر شد باور کن . کریر بچگیشو رفتم پیدا کردم آوردم که روی اون تکونش بدم بخوابه ولی بدتر دستم خسته میشد 😂

آخه ببین ۷ و ۸ صبح بیدار بشه خودش سرگردون میشه چون حوصله ش سر میره .آخه همش که نمی تونم باهاش بازی کنم یا ببرمش پارک. طفلک بچم تنهاست خیلی دلم میسوزه که نشد براش خواهر و برادر بیارم 💔🥲 

این وروجک هر وقت خوابش بیاد یعنی خونه پر سرو صدا باشه و هی تکونش بدم هم می خوابه. یعنی بارها تلاش کردم نذارم ۱۱ شب بخوابه حتی هی تکونش دادم گفتم بیا توپ بازی ولی اصلا از خواب غش میکنه دوساعت بعد بیدار میشه 🤦‍♀️

باورت میشه همون کار خونگی دورکاری هم گذاشتم کنار .چون دیدم دارم از پا درمیام. والا تا نصفه شب که این خانم نمیذاره بخوابم دیگه بعد که خوابید منم خوابم می‌بره بعد دیگه نزدیک صبح خوابیدم نمی تونستم صبح بیدار بشم کارارو انجام بدم .همش بدقول میشدم 🥲 دیگه مجبور شدم خودم بگم ببخشید فعلا شرایطم مساعد نیست برای کار... 

فکر کنم ۶ ماه یا یه سال دیگه تحمل کنم خوب میشه .اون موقع دیگه روزا میذارمش مهد و میرم سرکار هم برای خودم بهتره هم برای دخترم . الان حس میکنم هنوز زوده بذارمش مهد .

اهل شربت خوردن و اینا هم نیست اصلا 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نوشتم مهرآبانم،تایپ شده مهربانم    

سلام عزیزم .ممنونم مهربون خیلی لطف دارین 💞😘

کسانی که خواننده ی خاموش بودن اینجا خیلی بهم لطف دارن باعث افتخاره😍

مرسی گلم بهترین ها نصیب قلب مهربونتون❤️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

آره دیگه پاهام سر شد باور کن . کریر بچگیشو رفتم پیدا کردم آوردم که روی اون تکونش بدم بخوابه ولی بدتر ...

والا اینجوری که خیلی سخته

فقط یکی دوساعت دیرتر بخوابه همه چی ردیفه

همون یازده پامیشه اگ همه لامپا خاموش باشه بگی بخواب شبه نمیخوابه؟؟؟؟؟ 

ناراحت تنها نبودنش نباش گلم

پسر من هم ۴سالشه و تنهاست

من و شوهرم متاسفانه رابطمون خیلییی خوب نیست و جرعت ندارم بچه دیگه ای بیارم

بچه تو تو ارامش بیشتریه تا بچه من ک پدرومادرو داره ولی تو دعوای ما داره بزرگ میشه😔

ناراحت جداشدنت هم نباش

بچت با پدرش بزرگ نشد و بهش وابسته نشد

من چه کنم ک بچم ب یه پدر بد وابسته شده😔

تنهایی سخته و میدونم چقد دلت میگیره مهرآبان جون

ولی ب این فک کن شرایط تو از خیلیا بهتره 

ان شالله ک یه پدر خوب برای گل دخترت پیدا شه خودتم خوشبخت بشی

تروخدا دعام کن 💔

آره دیگه پاهام سر شد باور کن . کریر بچگیشو رفتم پیدا کردم آوردم که روی اون تکونش بدم بخوابه ولی بدتر ...

ان شالله ی کار خوووووب گیرت بیاد خواب گل دختر هم درست بشه😁❤ امن یجیب بخون موقع خوابیدنش برا پسر من ک عالی جواب میده

سلام عزیزم .ممنونم مهربون خیلی لطف دارین 💞😘 کسانی که خواننده ی خاموش بودن اینجا خیلی بهم لطف دارن ...

قربونت عزیزم مثل خواهرم برام عزیزهستید ایشالله خودت ودخترگلت همیشه سلامت وموفق باشین

والا اینجوری که خیلی سخته فقط یکی دوساعت دیرتر بخوابه همه چی ردیفه همون یازده پامیشه اگ همه لامپا ...

من فوقش یه ساعت دیرتر بخوابونمش ۱۲ میخوابه ۲ بیدار میشه. بعد من بیدار باشم که هیچ بیدار نباشم بیدارم میکنه میگه آب میخوام بعدشم میگه رو پاهات بخوابون منو 😑🤦‍♀️

عزیزم تک فرزندی خیلی سخته به نظرم 🥲 حتی حاضر بودم دوتا بچه داشتم و از همسر سابق جدا میشدم باورت میشه ؟🥺

بله واقعا اینکه میگید بچه تو آرامش بزرگ بشه رو به شدت قبول دارم .

متاسفم عزیزم امیدوارم مشکلتون حل بشه و آرامش به زندگیتون برگرده 

من از تنهایی خودم خیلی دلم نمیگیره گلم .اینجوری راحت ترم اتفاقا ولی دلم برای تنهایی دخترم میسوزه 💔

ممنون عزیزم امیدوارم هر حاجتی دارین همراه خوشبختی و ارامش خدا بهتون بده ❤️

ان شالله ی کار خوووووب گیرت بیاد خواب گل دختر هم درست بشه😁❤ امن یجیب بخون موقع خوابیدنش برا پسر من ...

ممنون گلم ان شاءالله خدا از دهنتون بشنوه 😅❤️ کار حضوری خوب هست ها ولی من فکر میکنم هنوز موقع مهد گذاشتن دخترم نشده 🤦‍♀️

امن یجیب رو یواش بخونم یا بلند ؟ آخه دخترم عادت داره میگه رو پاهات میذاری یه آهنگ هم باید بذاری برام .الان یاسین گذاشته بودم میگفت بسه دیگه یه آهنگ خوشگل دیگه بذار 😑😂

من فوقش یه ساعت دیرتر بخوابونمش ۱۲ میخوابه ۲ بیدار میشه. بعد من بیدار باشم که هیچ بیدار نباشم بیدارم ...

مهرآبان جون کم کم از عادت رو پا خوابیدن ترکش بده

این خودش کمک بزرگی میکنه بهت

قربونت برم ان شالله🥲❤

قربونت عزیزم مثل خواهرم برام عزیزهستید ایشالله خودت ودخترگلت همیشه سلامت وموفق باشین

عزیزم سلامت باشید❤️ ای جان خدا چقدر منو دوست داشت که با همچین مهربون هایی آشنا میشم و دلگرم تر میشم به زندگی 😘 ممنون عزیزم .آرامش و سلامتی و شادی قسمت همیشگی زندگیتون باشه 🌷

مهرآبان جون کم کم از عادت رو پا خوابیدن ترکش بده این خودش کمک بزرگی میکنه بهت قربونت برم ان شال ...

خیلی خواستم ولی نشده 🥲🤦‍♀️

غصه نخور دورت بگردم همه چی درست میشه ❤️

سلام گلم خوبی چند وقت پیش هم یکی تاپیک زده بچم کم خابه خابش نمیره یکی گفته بود اسمای اصحاب کهف  رو بنویس. بزار داخل بالشتش میخابه. آیت الله نخودکی گفته میگفت

اللهم عجل لولیک الفرج 💚