2777
2789
عنوان

یعنی این پسر به دختر علاقه داره؟؟

189 بازدید | 15 پست

پسری که یکبار اتفاقی دختره رو دیده باشه بعد دختره رو فالو کنه اونم با پیجی که چند هزار نفریه و آموزشی که کلا هفت نفر فالو داره

بعد مدتی پدر دختره رو هم فالو کنه(پدر دختره استاده) پسره کم کم سر بحث رو باز کنه و الان میشه گفت دوست  هستن  ولی عاشقانه نه و صحبتشونم بیشتر درمورد ورزش یا شوخی و خانواده هر دو همشهرین و توی یه شهر کوچیک و خب به خاطر کار ، زندگی شهر دیگه زندگی میکنن.چهار ماهی میشه صحبت میکنن پسره جدیدا ضایع رفتار می‌کنه هر کی پیاماشو ببینه متوجه این شده که خودش داره با حرفاش میگه دوستت دارم

بقیشو الان میذارم

🫧🤍

برای مثال دختره استوری غمگین بذاره پسره سریع ریپلای میزنه بازم که استوری غمگین گذاشتی انرژی منفی داره اگر از چیزی ناراحتی به خودم بگو حلش میکنیم با هم.دختره مریض باشه اگر بگه مریضم پسره تا چند روز همش می‌پرسه بهتری یا نه و ....،و خیلی تعریف از دختره بکنه و خیلی توجه و حرفایی که همینطورن

یه بار دختره رفته بهش گفته یکی با فلان اسم و فامیل مزاحم شده بگه کاری نکن من نمی‌شناسمش ولی از دوستام میپرسم ببینم کیه اگر بازم مزاحم شد بگو خودم محترمانه میرم ببینم چکارت داره

چند باری شده موقع چت حتی نگفته من دارم رانندگی میکنم و در جواب پیامایی که نوشتین ویس بده و بعد یک ساعت بگه شرمنده اگر صدام نامفهومه در حال رانندگیم گفتم ویس بدم و جوابتو بدم +اسمتون تا اینطوری هم من راحت تر باشم هم تو زودتر جواب پیامتو بگیری 

🫧🤍

جدیدا هم که هر روز صبح پیام صبح بخیر می‌فرسته.یا شب بخیر

از اقوام نزدیکتون که از رفقاش میشن بپرسه فلانی چطور دختریه ؟؟

اینم بگم پسر به شدت محترم،با ادب و شعوریه که من واقعا پسر اینطوری ندیدم تا به حال دور و برم

همشون بعد دو دقیقه حرف زدن باهاشون وحشی میشن البته با عرض پوزش و معذرت که اینطوری میگم⁦👌🏻⁩

🫧🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون هم‌مودبه و هم سعی داره شما رو بشناسه

احتمال زیاد کیس ازدواجیه ...

ولی خب فعلا در مرحله شناختِ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

منو یه بلاگر ۱۰۰ هزار کایی تو اینستا فالو کرده که اونم مطلقه هست و بچه داره و شرایطمون شبیه همه .پس یعنی اونم به من علاقه داره ؟ 😐😂

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

منو یه بلاگر ۱۰۰ هزار کایی تو اینستا فالو کرده که اونم مطلقه هست و بچه داره و شرایطمون شبیه همه .پس ...

گلم من گفنم۱۰۰ هزار تایی؟

بعدشم ایشون قبلا اسم منو از آشناها شنیده بودن و تا حدودی بدون اینکه منو ببینه آشنایی داشته 

🫧🤍

گلم من گفنم۱۰۰ هزار تایی؟ بعدشم ایشون قبلا اسم منو از آشناها شنیده بودن و تا حدودی بدون اینکه منو ب ...

برای خودت میگم گلم به هیچ پسری تاکید می‌کنم هیچ پسری دل نبند تا وقتی که مستقیما نیومده بهت بگه دوست دارم و می خوام بیام خواستگاریت .تازه اون موقع هم تا موقعی که قطعی نشده بازم میگم دل نبند .اینا حاصل تجربه و دیده ها و شنیده هاست دارم بهتون میگم‌

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️