2777
2789
عنوان

شوهرم فهمیده عضونی نی سایتم

414 بازدید | 14 پست

توسرچ هام دیده اومد داخلش بلدنبود چجوریه گفت این چه سایتیه باکیا چت میکنی فکرمیکردمثل چت بارانوایناس...داشت قاطی میکرد

کلی براش توضیح دادم قانع شد میترسم باز بیاد کاربریمو پیداکنه شمارم و رمزعبورم ذخیره شده چجوری میتونم برش دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا این حد حریم خصوصی ندارین

وقتی خانمای اینجا نود درصد معتقدن گوشی جز حریم شخصی نیست و باید چک کنیم .متقابلا اقایونم چک میکنن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اسی برو تو کروم فرق نمیکنه الان با چ مرورگری اومدی ،بعد قسمت تنظیمات گذرواژه ها رو بزن حذف کن رمزشو 

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

اخه اگه بره توقسمت ورودکاربر رمزو شمارم خودبه خود میاد یادنگیره تیپیکاروبخونه😶😄

بد کردی ک خواهر

درباره مامانشم گذاشتی 😅🤣

ب نطرم کلا تعلیق شو یکی جدید بزن بیا

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻