2777
2789

خیلی دلم گرفته تروقران واسم دعا کنین 

سه روزه فقط کارم شده خاب افسردگی گرفتم فک کنم

خیلی دلم گرفته 😭😭😭😭

اونی ک میخاستمش ولم کرد رفت حالا من موندم تنها

هیچکسیو دوس ندارم و ب چشمم نمیاد اصلا 

تو موقعیت من بودین؟؟؟

اون خیلی خ ب بود من مقصر بودم خودمو از چشمش انداختم دلیلشم نپرسین خیلی شخصیه 

امیدوارم خدا ب دشمنمم نده این حالو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو شرایطش بودم فقط میخواستم بمیرم هیچی خوشحالم نمیکرد بعد چندسال فراموشش کردم کامل انگار اصلا از اول دوسش نداشتم اتفاقا اونم بخاطر گندکاری من باهام تموم کرد

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

بعضی وقت ها از یه موضوعی خیلی ناراحتیم ولی بعد ها به خاطر همون خدا رو شکر میکنیم. اگر ناراحتی عیبی نداره گریه کن و خودتو تخلیه کن و بعدش خودت رو به امواج تقدیر بسپر و به مهربونی خدا امیدوار باش

رفتنی میره موندنی هم هرچی بشه میمونه  و رفت تمام دیگه فکر نکن 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
خیلی سختههه من حاضرم کل زندگیمو بدم برگرده دیگه هیچ غلطی نمیکنم

امیدوارم مال تو برگرده ولی حتی اگر برگرده رابطه مثل قبل نمیشه هیچوقت مال منم هرکاری بگی کردم که بفهمه اشتباه کردم ولی دلش چرکین شده بود واقعا ازم بیزار بود

رفتنی میره موندنی هم هرچی بشه میمونه  و رفت تمام دیگه فکر نکن

نمیشه بخدا انقد فک میکنم ک مغزم درد میگیره گاهی فک میکنم دارم کارما پس میدم اخه من قبلا دل ی نفرو خیلی شکستم بعد یکی اومد تو زندگیم ک مموعتشق خودش کرد و حالا دلمو شکست و رفت

نمیشه بخدا انقد فک میکنم ک مغزم درد میگیره گاهی فک میکنم دارم کارما پس میدم اخه من قبلا دل ی نفرو خی ...

بیخیال شو میگذره همچیییی میگذره فقط صبر کن و ببین فک کن تاوان اون کارتو گرفتی و تمام 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
ای خدا  تو الان خوبی؟  برا منم انرژی مثبت بفرس اگ میتونی

اره خیلی سختم بود اولا چندسالم زمان برد تا بتونم فراموشش کنم من هر ساعتو دقیقه در هر شرایطی فقط به اون فکر میکردم ولی خداروشکر اون روزارو پشت سر گذاشتم مخصوصا وقتی فهمیدم زن گرفته کلا حسم بهش ازبین رفت توام دیر یا زود فراموش میکنی سخته ولی میشه❤