2777
2789

من پس فردا ۳۵ هفته کامل میشم بچه ام دختره

فعالیتم زیاد دارم چون یه پسر ۵ ساله دارمو دقیقه آخر دارم خودم تنهایی خرید نی نی و سیسمونی رو دست تنهایی انجام میدم

الان دو روزه زیر دلم درد میکنه و لگنم تیر میکشه و یهو درد میگیره ول میکنه

دکتر بودم دیشب گفت استراحت کن چیزی نیست

پس فردا هم سنو دارم

ولی حسم میگه شاید زایمانم نزدیکه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیرم، من سی و شش هفتگی زایمان کردم، فعالیت زیاد داشتم، و از همین دردا شروع شد☺️

ای وای من

بچه اوکی بود خدارو شکر

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
انشالله ک زایمان نمیکنی یه دو هفته دیگه طاقت میاری اما دکتر به من کفت بچه از ۳۴ هفته به بعد میمونه ...

آره عزیزم آمپول ریه زدم 

بچه هم از سنوی ۳۲ سفالیک بوده

بچه اولمم ۳۷ هفته دنیا اومد برای همین گفتن اینم ممکنه زود دنیا بیاد ولی من برنامه ریزیم واسه دو سه هفته دیگه ست

یکی از دوستای من تو ۳۵هفته زایمان کرد یه هفته تو بیمارستان بستری کردن بعد اومد خونه الان هم سه ماهشه ...

🤪

ای وای من بچه اوکی بود خدارو شکر

عزیزم ☺️ آره فدات شم. خیلیی خوب بود.. بچه نارس نبود ، فقط وزنش دو کیلو و شصت بود، قدشم خوب بود...من اون موقع نمی دونستم، اما الان خیلی خوشحالم ک زود متولد شد بچه م. اصلا پوستم خراب نشد، و اینک زودتر بچه مو دیدم. کلا بهتر بود. زایمانم هم طبیعی بود و کلا از همه چیز راضی بودم. الان دلم می خواد اگ خواستم بچه دوم بیارم ، یه کاری کنم باز زودتر ب دنیا بیاد🥰

سازش 🍀🍃🌱
😂😂😂 من خودم سی و هفت هفته ام زودتر از شما زایمان میکنم حالا😝😝🤣🤣

به سلامتی بدنیا بیاد عزیزم😍❤️

به سلامتی بدنیا بیاد عزیزم😍❤️

خدا حفظش کنه گلم برا منم دعا کن این روزا به دنیا بیاد 

راستی من دکترم مسافرته پروندم دستشه نتونستم بگیرم ازش شما با پرونده رفتی ؟

طبیعی بودی یا سزارین؟ 

خدا حفظش کنه گلم برا منم دعا کن این روزا به دنیا بیاد  راستی من دکترم مسافرته پروندم دستشه نتو ...

باید سنو هات و آزمایشات همراهت باشه

من میخوام طبیعی بیارم گفتن اینا باهات باشه

ولی اون پرونده ایی که مختص مطب دکتر هست رو نمیخوان