2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید

40 بازدید | 7 پست

دیشب دخترم روی گوشیم آب ریخت انگار از بالا رفت داخل گوشی دیگه گوشی تاچش بالا و پایین کار نکرد فقط وسط گوشی کار میکرد بردم ۲میلیون و ۵۰۰امروز دادم عوض کرد ال سی دی رو گفت اصلش۲و۵۰۰فیک ۹۰۰من اصلا انداختم الان میبینم نور گوشی رو کم میکنم صفحه روش راه راه میفته احتمالش هست که عوضی فیک انداخته باشه ؟

شما تا حالا تجربه نداشتید ؟

گوشیو اینجور مواقع کامل خاموش کن باطری رو در بیار و بزار داخل کیسه ی برنج...رطوبت رو میکشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو اینجور مواقع کامل خاموش کن باطری رو در بیار و بزار داخل کیسه ی برنج...رطوبت رو میکشه

باطری رو نمیشه که در آورد گوشی از ایناس که پشتش پلمپه نمیشه باز کرد 

اون کارم کردم گونی برنج و جلو آفتاب گذاشتم و سشوار و اینا درست نشد 

باطری رو نمیشه که در آورد گوشی از ایناس که پشتش پلمپه نمیشه باز کرد  اون کارم کردم گونی برنج و ...

الهی عزیزم فداسر بچت...ولی همه بی وجدان شدن آدم مطمعن کم پیدا میشه اگه دیدی باز مشکلی داره ببر پیشش بگو من اینجوری نمیخوام..اساسی درستش کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الهی عزیزم فداسر بچت...ولی همه بی وجدان شدن آدم مطمعن کم پیدا میشه اگه دیدی باز مشکلی داره ببر پیشش ...

همین دیگه الان نور صفحه رو کم می‌کنه رده رده خط میفته رو صفحه تاچ هم خوب کار نمیکنه صدا ویبرش هم یه جوری شده