2777
2789
عنوان

بچه ها هزینه عمل بینی

549 بازدید | 18 پست

کسی جدیدا عمل کرده؟؟؟ چقدره هزینش دکتر خوب میشناسین تو کرج و تهران

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اکرمی کرج

۲۵ م ت

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش
هردکتری فرق میکنه ی دکتر تو شیراز ۹۰ میگیره ولی زیر ۴۰ نیست دیگه

وااای

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
من کرمان هستم 20 عمل کردم  ولی هرکار میکنی عروسکی عمل کن و پررر از قوس

نهههه خیلی غیر طبیعیه

فردا روزی پیر بشی دیگه به چهرت نمیاد

هر چی طبیعی تر قشنگ تر

حتی عمل میکنی بده طبیعی برات عمل کنه

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
نهههه خیلی غیر طبیعیه فردا روزی پیر بشی دیگه به چهرت نمیاد هر چی طبیعی تر قشنگ تر حتی عمل میکنی ب ...

نهههه اصلا 

بینی بعد ی مدتی از حالت عروسکی در میاد 

ولی وقتی طبیعی یاشه بعدا خراب میشه 

من قرار بود عروسکی باشه

اتاق عمل بود اما الان اصلاااا نیست انگار هیچ تغیری نکردم 

نهههه اصلا  بینی بعد ی مدتی از حالت عروسکی در میاد  ولی وقتی طبیعی یاشه بعدا خراب میشه&n ...

خب دکترت کارش خوب نبوده

دوست من طبیعی عمل کرده خیلی خوب شده انگار دماغ خودشه کاملا هم روی فرمه

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
خب دکترت کارش خوب نبوده دوست من طبیعی عمل کرده خیلی خوب شده انگار دماغ خودشه کاملا هم روی فرمه

خب منم بینیم انگار بینی خودمه و خیلی خوش فرمه خب اگه میخواستیم عین بینی نجرال باشه چرااا خودمون جررر بدیم اینقدر سختی عمل بکشیم... 

شما فکر میکنی الان بینیم کجه افتاده هست و اینا؟؟ 

نه اتفاقا صافه، سوراخ ها قرینه هست، تنفسم بازه، ابریزس بینی ندارم، انگار ی بینی بدون نقص دارم ک مال خودمه... 

گلی این برای یکی دوساله

10 سال دیگه مایی ک طبیعی بوده سر بینی هامون افتاده میشه اما کسی ک عروسی هست 

اون زمان ی قوس ملایم میگیره و سربالا میمونه...