2777
2789
عنوان

سرطان تخمدان با کیست چه فرقی داره؟

4570 بازدید | 19 پست

خاله م ۵۵ سالشه یه روز درد وحشتناک و تهوع گرفت به خودش میپیچید از درد رفت دکتر سونو اینا دادن گفتن ۱۱ ساخت کیست تخمدان داره ولی رفت دکتر زنان گف آزمایش تومور مارکر بده و گف بهتره به جای متخصص زنان بری پیش انکولوژیست زنان 

خیلی میترسم یعنی سرطانه ؟! انکولوژیست چرا اخه؟ هنوزم خیلی درد داره امروز صبح باز درد شدید داشت به کمر و پاش میزد رفته دکتر مسکن زدن براش و گفتن باید صبر کنی حتما جواب ام آر ای بیاد نکنه حتما سرطانه که فرستادن انکولوژیست؟😭

عزیزم سرطان قده اس که توی دیواره رحمه و ورودی اون اما کیس تخمدان فقط تنبلی تخمدانه که فولیکول آزاد ن ...

اخه خاله م یائسه س به خاطر این کیست یازده سانتی فرستادن پیش متخصص زنان و انکولوژیست بعد خاله م فقط درد و گرفتی شدید داره اصلا خونریزی نداره خدا کنه کیست باشه فقط 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خاله م یائسه س به خاطر این کیست یازده سانتی فرستادن پیش متخصص زنان و انکولوژیست بعد خاله م ...

اها یه نوع کیس هم هست توی شکم بزرگ میشه که بعدا با جراحی برمیدارن خطر هم نداره نگران نباش

من خواهرم یه مدت خیلی درد داشت تا اینکه رفت پیش دکتر شارمی و ایشون با تشخیص خوبشون زود فهمیدن که خواهرم به سرطان تخمدان مبتلا شده ولی ایشون با روند درمانیشون تونستن خواهرمو درمان کنم. واقعا ممنونم از این دکتر حرفه ای

اها یه نوع کیس هم هست توی شکم بزرگ میشه که بعدا با جراحی برمیدارن خطر هم نداره نگران نباش

همچین اتفاقی برای عمه ی من افتاده

شکمش خیلی بزرگ شده بطوری که نافش سوراخ شده و جراحت داره

پنج ساله درگیره اوایل خوب بود از پارسال تا الان شکمش خیلی خیلی بزرگ شده بشدت لاغر و رنگش زرد شده

تا حالا کسی اینجوری دیدی خوب بشه؟

اگه بدخیم باشه چی؟

خدايا خودت بغلم كن
همچین اتفاقی برای عمه ی من افتادهشکمش خیلی بزرگ شده بطوری که نافش سوراخ شده و جراحت دارهپنج ساله درگ ...

نرفت جراحی؟؟؟ 

نمیدونم من یکی رو می‌شناختم اندازه توم بزرگ شد خوب شد

انشالله خوب میشه

فکر نکنم در اون صورت شیمی درمانی میکردن احتمالا منتظرن که عمل کنن

اخه از سال ۹۸ تا آ

الان درگیره دکتر هم میرفت تقریبا هر دوهفته یا هر ماه

جراحی نکرد الان آب آورده شکمش 

نمیدونم بدخیم یانه 

خدايا خودت بغلم كن