سلام دوستان من امروز رفتم یه رنگ موی معمولی قهوه ای روشن بدون دکلره گذاشتم ازم ۸۵۰ گرفت منت گذاشت ۲۰ تومن تخفیف داد من خیلی وقته ارایشگاه نرفته بودم ایا این قیمت زیادنیست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعاااا مواد گرون شده و کار رنگ زحمتش زیاد مثلا من خودم برای یه مش شاید ۵تا۷ ساعت بی وقفه رو پا باشم تازه ۳۰ درصد هم باید بدم ب صاحب سالن اما ی رنگ موی سادرو ۵۰۰ میگیرم
من دکلره کردم عید موهامم تا بند سوتین هست ۲۸۰۰ گرفت.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من موهام رو رنگ نمی کنم طبیعیه الان سفیدهام شبیه لایت شده داخل موهام
منم سالی دو بار رنگمیکنم اونم پابه ۶ میزارم خودم رنگمیکنم چون میخواستم روشن کنم ریشه و ساقه رو جدا باید میزدم مجبورا رفتم ارایشگاه از عصر تا حالا موندم چقدر گرونی شده
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟