2777
2789
عنوان

دعوا پشت دعوا لطفا کمک کنید خواهرا از تجربیاتتون بگید......

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست

منم  تجربه شو داشتم .

خب عزیزم شما خوب میکنی نمیری خونه باباش .ولی خودت و بزارجاش ایا میتونی خانوادتو بزاری کنار؟

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست گلم،بنظر من بزار همسرت خونه ی پدرش بره ولی شما نرو،به هر حال هر چی باشه پدر و مادرش هستن،شما نمیتونی اونا رو از هم جدا کنی،اگر هم خیلی گیر بدی و دعوا راه بندازی مطمئن باش از چشم همسرت میوفتی،با سیاست باهاش رفتار کن،دلشو به دست بیار

الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد   

به نظرم خیلی فشار رو شوهرت هست یه جورایی جفتتون حق دارید بهتره سریع از یه مشاوره خوب کمک بگیرید 

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
راست میگه اونا خانواده اشن خودتو بزار جاش با همین شرایط باشی میتونی بخاطر همسرت پیش خانواده ات نری؟ا ...

درست میگی وای اون چرا باید بی اهمیت باشه وقتی اونا بهم بی احترامی کردن

آره خب ولی اعصابم داغون میشه یادشون میوفتم 

کاملا درکت میکنم خودمم تو همین شرایطم ولی باید کنار بیای بیخیال باش بیخیال رفتارشون با شوهرت خوب باش اونا بدکردن شوهرت نه بزار شوهرت خودش بفهمه ک خانوادش بدن تو بدشونو نگو

عزیزم تو ذره ای سیاست بلد نیستی شوهر داری فن داره با زور به مرد حرف زدن جواب معکوس بهت میده اتفاقا الان بهترین موقعیت که خودتو پیش شوهرت عزیزکنی اولا از تنش ودعوا تا جایی که میتونی کم کن دعوا مطلقا ممنوع حداقل یه ماه هرگز بهش التماس نکن هرگز نزار ضعف وتشک وگریه تورو ببینه ویونا اینو جدی میگم بزار به خانواده اش سر بزنه هرگز مانع این کارش نشو خیلی عواقب بدی داره

اگر میخوای رابطت کلا درست سه

بهش احترام بذار زیاد

بهش بگو چشم هر چیزی گفت ومخصوصا اگر عصبی بود بعد خیلی نرم بهش بگو میشه دیگه اینکار رو نکنی من خیلی دلم می‌شکنه من که غیر تو پناهی ندارم و... بعد برو تو بغلش و گریه کن (اگر واقعا گریه ات گرفت)

راه ورود به قلب مردا اینه که باهاشون مثل یک رییس رفتار کنی

دقیقا خودمم دلم میسوزه امشبم رفته تو پذیرایی خوابیده میگه تو نیا میخوام تنها با‌شم 

اتفاقن برو پیشش تنهاش نزار معذرت خواهی کن دلبری کن بزار بیاد سمتت ازت سرد نشه با این رفتار از دستش میدی

چه کار بدی کرده پدرت ..... راست میگه خانواده شن  درک کردنو یاد بگیر  خودتو بذار جای شوه ...

پدر من کاری نکرده پدرش میخواست منو بزنه نه پدرم بنده خدا همش درکم میکنه 

الان دیگه دیرشده قضیه خیلی بیخ پیداکرده بنظرم کاریش نداشته باش نمیتونی که شوهرتوازخوانوادش جداکنی بالاخره پسرشونن رفته رفته همه چی درست میشه 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا