2777
2789

بنظرتون من مقصرم؟ 

یا اون.... چند وقته با خواندادش قهرم دلیلش تو تا پیک قبلم هست میخواستت منو بزنه پدرش مادرش هرچی از دهنش در آمد گفت....... حالا شوهرم زیاد نمیره خونشون مادرش هی زنگ پشت زنگ بیا بیا چرا نمیای از این طرفم من هی به شوهرم میگم حق نداری بری اونم چیزی نمیگه.... بابام باهاش حرف زده شوهرمم قبول کرده ک من دیگه خونه باباش نیام..... حالا وقتی زنگ میزنن یا اگه شوهرم بگه میخوام برم خونه بابام قاطی میکنم یاد کاراشون میوفتم دعوا راه میندازم اصلا اسم خانوادش میاد من داغون میشم بهشم میگم جلو من نگو و ووووو. بعد میاد خونه یهو زنگ میزنن بهش نمیدونم چکار کنم شوهرمم هی میگه تو درک نداری اونا خانوادمن نمیتونم نرم باز میگه من بدتر میشم انگار آلرژی دارم بهشون.... بهش گفتم یا من یا خانوادت گفت خانوادم گفتم پس برو اونجا پیششون آمد بره نزاشتم 😑😑😑😑احمق نیستم آیا؟ بعد امشب این قدر عوا کردیم منو زد انگار منو میزنه من بیشتر میرم طرفش.... 🙃☹️😒میگه داغونم تو خونه آرامش ندارم نمیدونم سر کارم تو مخی دارم یکی تو یکی خانوادم یکی هم سر فوتبال شرکت چیکار کنم نمیتونم تحمل کنم از زندگی سیر شدم. دوست ندارم بیام خونه دلم میخواد سر کار باشم...... بنظرتون چیکار کنم چطوری آرومش کنم چطوری عاشقش کنم چطوری درکش کنم چطوری وابستش کنم به خودم...... بنظرتون بزارم بره خونه باباش؟ 

کار شما هم درست نیس،هرچی باشه خانوادشون خب تو نرو شوهرت که نمیتونه از خانوادش جدابشه خودتو بزار جاش

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه اونا خانواده اشن خودتو بزار جاش با همین شرایط باشی میتونی بخاطر همسرت پیش خانواده ات نری؟اگه جوابت آره هست که هیچ ولی اگه نه تو نمیتونی بگذری اونم نباید بگذره ،خودت میتونی نری ولی جلوی اونو نباید بگیری 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگ میخوایش باید یکاری کنه خونه محل ارامش باشه 

اولا که میزننت این چه وعضشه. عزت نفست کو

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

دختر این چه رفتاریه؟ 

مگه میشه بین تو و خانوادش یکی رو انتخاب کنه! 

چرا نمیگذاری بره خونشون😮😮

مگه میشه خانوادش رو حذف کنی 

انقدر رو این بنده خدا فشار نیارید 

خانوادش از اونور

شما از اینور