2777
2789
عنوان

راهکار بدید برای آشتی با همسر بعداز قهر طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 12034 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش راحت بگو میای آشتی کنیم یا نه من میخوام تمومش کنم قهرمونو تو هم لطفا همکاری بکن تموم شه .. دیدی ناز و نوز میکنه بگو باشه پس بیخیال .. بعد میره تو فکر که چه کار مزخرفی کرده قبول نکرده بعد خودش میاد سمتت 

هستم دیگه دوهفته است فیلم میبینم به ظاهر ریلکسم ولی خسته شدم دیگه از قهر

اصلا چرا مستقیم باهاش صحبت نمیکنی گلایه کن ازش بگو دلت برام تنگ نشده بگو تا کی میتونی طاقت بیاری من ی زنم از تو محبت نبینم باید از مردای تو کوچه خیابون بگیرم ؟

حرفای تو دلت و بهش بگو غرور بین زنو شوهر اونم به مدل طولانی افتضاح ترین خصلته 

اجازه نده این قهرای طولانی عادتتون بده به تنهایی ضربه شدیدتری میخوری و خودت بیخبر از همجا

بهش راحت بگو میای آشتی کنیم یا نه من میخوام تمومش کنم قهرمونو تو هم لطفا همکاری بکن تموم شه .. دیدی ...

بگم که اره رو هوا آشتی می‌کنه من نمیخام خیلی مستقیم پیشقدم بشم .آخه واقعا مقصر بود.ولی تعجبم ازین شرایط راضیه چرا🤬

اصلا چرا مستقیم باهاش صحبت نمیکنی گلایه کن ازش بگو دلت برام تنگ نشده بگو تا کی میتونی طاقت بیاری من ...

این اخلاق و از اول هم داشت خدای قهر طولانیه باید مدال داد بهش منم که ازون بدتر تو ماه دوهفته قهریم دو هفته اشتی

متاسفانه همسر منم اهل قهرای طولانیه.و هیچ جوره کوتاه نمیاد دیگه عادت کردم 

من وقتی بیرونه به بهانه ای بهش پیام میدم و سر بحثو باز میکنم و صحبت میکنیم و کم کم نرم میشیم دوتامونو آشتی

اره دیگه .جنگ‌جنگ تا پیروزی👍

ببین اسی اگه همون روز اول سریع کوتاه اومده بودی اره 

ولی الان ن فک میکنه روتو کم کرده و همیشه همینه کارش کوتاه نیا 

ولی وقتی خوب شدین تا که تموم شد بحثتون مثلا رفت بیرون وقتی اومد دیگه بروش نیار 

عزیزم راه حل اخر پس از اینکه به خودت ، ظاهرت ، خونت و غذا رسیدی، و خوشتیپ و ناز جلوش عشوه اومدی و نسد.... تمارض به بیماری هست مثلا تو اشپزخونه مشغول کار باش ، یهو داد بزن پام پام ، عضله پام گرفته و تکون نخور تا بیاد کمکت و بهش بکو ماساز بده تا ول بده .... و یا تنارضات دیگر ..

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
متاسفانه همسر منم اهل قهرای طولانیه.و هیچ جوره کوتاه نمیاد دیگه عادت کردم  من وقتی بیرونه به ب ...

جالبه ما در طول روز تو چت حرف میزنیم البته فقط برای امور لازم و روزانه بعد که میاد خونه مثل شمر تو قیافه است منم لجم درمیاد نگاش نمیکنم اصلت

بگم که اره رو هوا آشتی می‌کنه من نمیخام خیلی مستقیم پیشقدم بشم .آخه واقعا مقصر بود.ولی تعجبم ازین شر ...

عیب نداره این دفعرو آشتی کن ولی بعد آشتی بگو بهش که دیگه نباید قهر کنیم اونم انقد طولانی  .. ازش قول بگیر نمیدونم جایی یادداشت کنین دیگه قهر نکنین اصلا .. یا اگه دلخورم شدیم با هم حرف بزنیم توجیهش کن  قهر بده دیگه .. دیگه  تو کلاسای آزمایش خونم اولین چیزی که گفتن این بود قهر نکنین اصلا اینارو بهش بگو توجیه شه 😁

ببین اسی اگه همون روز اول سریع کوتاه اومده بودی اره  ولی الان ن فک میکنه روتو کم کرده و همیشه ...

آره واقعا دارم کم میارم .یعنی امشب هزار بار نزدیک بود برم پیشش و لی جلوی خودمو گرفتم .