2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبین شما در مورد چسبندگی جفت  تایپیک  زده بودین 'من الان سزارین چهارمم  وبهم گفتن چسبندگی دارم 'میشه لطفا بگین چیکارکردین بیهوشی از کمر بودین یا کامل 

لطفا راهنماییم کنین

سلام عزیزم خوبین شما در مورد چسبندگی جفت  تایپیک  زده بودین 'من الان سزارین چهارمم  و ...

سلام عزیزم دقیقا ۸مرداد سال قبل پسرم بدنیا اومد ۳۴هفته بزور شده بود،چسبندگی شدید داشتم که متاسفانه رحم رو هم برداشتم دوسه ماه اول سخت بود برام الان خوبم 

سلام عزیزم خوبین شما در مورد چسبندگی جفت  تایپیک  زده بودین 'من الان سزارین چهارمم  و ...

درخواست دوستی دادم خیلی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ،مبارکتون باشه که بار چهارم مامان میشین،خدا پشت پناهتون

عه تمیز میشوره؟هرچقدر تو سایت نگاه میکنم یکی راضی یکی ناراضیه،

سلام. ببخشید این جا می پرسم ، شما در سزارین چهارم، رحمتشون را در آوردن؟ منم شرایط شما را دارم.

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
سلام،اره عزیزم

ای وای چه بد. 

من الان ۱۴ هفته هستم. ۳۹ سالمه. دکتر برام سل فری نوشت. خیلی می ترسم

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
نگران نباش،بسپار بخدا

جوابش اومد. خوب بود .

جوابش اومد. خوب بود .

خداراشکر عزیزم،لذت ببر از زندگیت،از بارداریت،حتی از لحظه هایی که حالت خوب نیست،بعدش فندق میاد که جبرانش میکنه،منو همسرمو چهارتا پسرام  رو هم دعا کن،در پناه خدا