2777
2789

سلام بچها خوبید 🤗.

من ۲۶ سالمه ۲تا بچه دارم ۸ ساله و ۱ونیم ساله.. خودم شینیونکارم...منتهی نمیخام به دلایلی دیگه ادامه بدم ....همیشه و بخصوص االان دوس دارم دندون پزشکی قبول شم بخاطر هم علاقه هم موقعیت اجتماعی و درامد..چون واقعا صرفا دیگه علاقه مهم نی.. و کلا دوسدارم ادامه تحصیل بدم و برم دانشگاه .همیشه جز شاگردهای خوب ونمره خوب بودم.. و همه فک میکردن من دکتر میشم... بگذریم...

ازطرفی واقعا قبولی دندونپزشکی سخته ...بخصوص من بااین همه مسولیت.. حدودا ۶ساعت میتونم درروز بخونم و تایم بذارم.. و همسرم کارش ام دی اف و دکوراسیون هست میگه برو دوره تری دیمکس و طراحی داخلی ببین .. برات دفتر بزنم و ..قبلا خودشدفتر داشت الان فقط کارگاه داره ...و خانم خودتی و.... حمایتم تو این موضوع میکنه .ولی. براادامه تحصیل بخصوص کنکور تجربی اصلا راضی نیس...نمیدونم چیکارکنم...؟

هر دو رو دوس دارم منتهی فک میکنم برم دندون بهتره و موقعیت اجتماعبش تو فامیل و ... خیلی بهتره .. درامد هم خوب اگه دفتر دار باشی و کار بزرگ برداری برابری میکنه ... نمیدونم اگه کسی تجربه ای یااطلاعاتی دراین مورد داره ممنون میشم ...😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امید ب زندگیت بالاس ادمایی مث شمارو میبینم امیدوار میشم منم میتونم قبول شم هیچ دغدغه ای ندارم ولی ب ...

ماها امیدمون ضعیفه وگرنه اصل زندگی یعنی کار خانوم

ما فقط یک بار به دنیا میایم

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
دقیقا من ۱۸ سالمه چون امسال ک دوازدهم بودم دندون نمیارم حس میکنم دیر شده😐

اون که طبیعیه منم سال کنکورم اینطوری بودم ولی الان میخوام برای سال بعد بخونم

۱۹سالم

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
امید ب زندگیت بالاس ادمایی مث شمارو میبینم امیدوار میشم منم میتونم قبول شم هیچ دغدغه ای ندارم ولی ب ...

دقیقا😅😅... اره واقعا کمتراز ۸ ساعت نمیشه... منتهی فعلا این ۳.۴ ماهه درحد ۶ ساعت... بعد پسرم ازشیر بگیرم میتونم بفرستمش پیش مادر شوهرم یا مهد چند ساعتی و بتونم یکم بیشتر مطالعه کنم

به نظرم همون طراحی بخون  میتونی با همسرت هم کار کنی استرس درس و اینا هم نداری

اره منتها وفتی یه مطب میرم ... خیلی بیشتر کلافه میشم و آه وحسرت دارم به شدت... تا دفتر دکوراسیون... میترسم این حسرتی که ۱۰ سال هنوزتو دلمه تااخرعمرهمرام باشه...

دقیقا😅😅... اره واقعا کمتراز ۸ ساعت نمیشه... منتهی فعلا این ۳.۴ ماهه درحد ۶ ساعت... بعد پسرم ازشیر ...

واقعا بهت حسودیم میشه معلومه خیی روحیه بالایی داری😀😭

من هییییییچ کاری ندارم در طول روز پایم ضعیفه ب نظرت با روزی ۸ ساعت میتونم بیارم؟

واقعا بهت حسودیم میشه معلومه خیی روحیه بالایی داری😀😭 من هییییییچ کاری ندارم در طول روز پایم ضعیفه ...

🤣🤪...

خیلی طالب موفقیت چشم گیر و اینکه ازخودم راضی باشم هستم... 

اره ازالان بخونی چرا نشه.. ببین تو کنکور برا موفقیت اعتماد به نفس و ایمان به خودت مهمه تا اینکه درسها رو کلا بخونی و.. چ فایده خوب بخونی یاعالی بخونی منتهی سرجلسه هنوز به خودت شک داشته باشی... بودن ادمهایی ک واو به واو زیست بلد بودن ... دولتی هم نیاوردن.. ولی بودن کسایی ک ۷۰ ۸۰ درصد مطالب خونده بودن ولی باور داشتن به خودشون